Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 205/55R15 pentru e30???
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
george324tdx
Vreau sa imi pun cauciucuri 205/55R15 pe un ursulet. Ce parere aveti? Merge? Se strica ceva?
Ce alte dimensiuni de cauciucuri pe R15 ma sfatuiti sa pun?

Va multumesc!
George
dust
eu am avut pe urs 225/R16/55 pe spate si 215/R16/55 fata cu motor de 1.6L si nu am avut nici o problema! tragea bine, mergea bine si nu s-a stricat absolut nimic... doar o chestie: daca trebuie sa pui distantiere sa le faci din aluminiu nu din otel, in rest... nu e nici o problema. Pune-le fara frica
Rotti
205 e ok, dar mai mult nu e recomandat sa pui pe fata.
butcky
205 am avut si eu pe ursul diesel si era ok! Aveam si distantiere de otel! sad.gif E rau daca nu ai servo ca tragi de volan de-ti sar ochii din cap! Cand am pus 175 parca aveam servo, asa de usor se invartea volanul. smile.gif :nod:
george324tdx
QUOTE (dust)
eu am avut pe urs 225/R16/55 pe spate si 215/R16/55 fata cu motor de 1.6L si nu am avut nici o problema! tragea bine, mergea bine si nu s-a stricat absolut nimic... doar o chestie: daca trebuie sa pui distantiere sa le faci din aluminiu nu din otel, in rest... nu e nici o problema. Pune-le fara frica

225/55R16???? se pot pune pe e30 roti asa late???? fara distantiere care sunt cele mai late??? 205?? de unde iau niste distantiere in cazul in care ma hotatasc la 215????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.