Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu merita uitate...
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seriile 1, 6, 8, Z si X > Seria 6 (E63, E64)
Ciclistu
salut

printre cele mai frumoase modele, care din pacate pe strazile din

Romania sunt fff putine...

tot respectul cand vad asa ceva pe strada...
ccc
E unul dintre cele mai frumoase modele scoase de BMW vreodata. Rechin rulz! :cool:
alex230ro
Da asa e ,inca mai ma uit pe net si sper sa prind un 6 de vanzare smile.gif
n3o
QUOTE (ccc)
E unul dintre cele mai frumoase modele scoase de BMW vreodata. Rechin rulz! :cool:

ala de ieri nu ti-a placut ? tongue.gif si jentzile erau frumoase si in + era intr-o stare buna
iulian325
sublim modelul;

pt mine e adevaratul GT
CAT
una buna in echipament sport...
CAT
si una in tinuta de seara...
Dannnnny85
Frumos....respect pt ceea ce a fost BMW odata....acum din pacate....BMW-ul seamana mai mult a nava spatiala....
Nu mai e ce era inainte....masini cu tinuta...eleganta...sportivitate...
Cand privesc un 7-ar veci sau un 5-ar (e34) imi inspira incredere..siguranta si stabilitate....pe cand cele noi.....Tot frumoase dar...
Ciclistu
salut
asa e, BMW modelele noi arata ca niste adevarate nave spatiale...
ieri paremi-se am vazut un 6 de vanzare, numai sa-mi amintesc link-ul si vi-l trimit si voua
io'sŪ
e un 6er albastru de vanzare la intersectia Bdul Eroilor cu Bdul Eroii Sanitari, dar e cam naspa :puke: ..parerea mea
n3o
il stiu ... saracu' este urcat acolo pe bordura de o groaza de timp ... il mai plimba din cand in cand.
84 HOT
Era unul rosu parca pe un site de BMW din romania care mi s-a deschis odata din greseala saptamana trecuta in jur de 3000euro si din poze nu arata chiar rau... Vezi ceva site cu poze, masini de vanzare, ceva tuning nashpa...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.