Bavarezu
Aug 7 2006, 10:19 PM
din 21 septembrie noul cod rutier permite purtarea la vedere a detectoarelor radar... nu si a celor care buriaza aparatele radar...zic si eu ce a aratat la stiri
mertan
Aug 7 2006, 10:31 PM
mie nu imi trebuie asa ceva....
316i
Aug 7 2006, 11:21 PM
Woohooo! :nod:
florin83
Aug 8 2006, 07:11 AM
QUOTE (Bavarezu)
din 21 septembrie noul cod rutier permite purtarea la vedere a detectoarelor radar... nu si a celor care buriaza aparatele radar...zic si eu ce a aratat la stiri

un link unde sa citim asta ai?
speed
Aug 8 2006, 12:17 PM
QUOTE (mertan)
mie nu imi trebuie asa ceva....
Ba mie imi trebuie sigur. Abia astept
florin83
Aug 8 2006, 12:32 PM
pai oare de ce le-au legalizat?
ca o sa puna camere si trepiede d-alea si nu o sa te ajute cu nimic un detector.. :dis:
316i
Aug 8 2006, 02:09 PM
In localitati si sate ma indoiesc ca o sa puna camere, trepiede, avioane cu reactie, Neo, Matrix, etc.
QUOTE (316i)
avioane cu reactie, Neo, Matrix, etc.
hey

eu dk ma duc ma duc cu o teava bara sau ceva cu o rezistenta mai mare decat a camerei de filmat .
Bavarezu
Aug 8 2006, 07:58 PM
QUOTE (florin83)
QUOTE (Bavarezu)

un link unde sa citim asta ai?
nam nici un link asta am auzit-o si eu aseara la stiri..
mertan
Aug 8 2006, 08:17 PM
sa vedem poate gasim stirea pe situri....
georgem
Aug 8 2006, 08:55 PM
Stiam ca detectoarele de radar sunt permise in noul cod rutier, care a fost aprobat acum 6 luni. Nu stiam data exacta cand intra in vigoare, stiam ca e la inceputul lui septembrie.
Mi se pare amuzant ca in momentul in care actualul cod rutier a intrat in vigoare au fost o gramada de stiri referitoare la detectoarele de radar care au fost interzise, au fost o gramada de reportaje cu politistii care confiscau detectoare de radar etc., in schimb acum ca legea le permine nu am auzit mai nimic despre lucrul asta. Cred ca e o conspiratie :ninja:
Glumesc cu conspiratia, desigur. Lipseste senzationalul, deci nu are rost sa faci o stire despre asta ca nu atrage telespectatori.
mertan
Aug 8 2006, 09:04 PM
acu caut eu contexte cu detectoarele radar...
mertan
Aug 8 2006, 09:29 PM
am gasit in sf... sunteti datori cu un suc... glumeam.... deci uitatziva bine...
iulian325
Aug 8 2006, 09:40 PM
eu oricum merg doar cu detector, sunt mai linistit chiar de nu merg mai repede- dar sunt atent la trafic nu la pol
oricum in iasi- ca o masura de 'combatere si prevenire a accidentelor' aparatele radar sunt strategic amplasate pe arterele drepte , recent asfaltate, de la periferie(intrari -iesiri oras) unde traficul pietonal e foarte redus...
iulian325
Aug 8 2006, 09:42 PM
a
si am detector de vre-o 4 ani
316i
Aug 8 2006, 09:52 PM
Multi inainte!
georgem
Aug 9 2006, 07:16 AM
Eu trebuie sa-mi cumpar altul mai bun, asta pe care-l am de cativa ani e destul de slab, dar m-a scapat de ceva amenzi. Nu-l folosesc decat in afara localitatii, in Bucuresti n-are sens. Foarte rar e destul de liber drumul sa pot prinde ceva viteza. Si chiar daca pot merge mai repede, in general nu depasesc viteza legala.
Dupa 21 septembrie o sa-l folosesc si in Bucuresti, o sa-l tin la vedere fixat pe parbriz.
florin83
Aug 9 2006, 08:48 AM
eu mereu ma bazez pe cei care fac cu farurile pe contrasens si niciodata nu m-au prins..
mai ti minte cand am fost la posta aia aproape de fosihor-ul de foc ? :unibrow:
florin83
Aug 9 2006, 12:04 PM
huh? cu mine vorbesti?
dap ai uitat ce a zis femeia de la caserie :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.