Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ...gata am scapat
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Bavarezu
din 21 septembrie noul cod rutier permite purtarea la vedere a detectoarelor radar... nu si a celor care buriaza aparatele radar...zic si eu ce a aratat la stiri tongue.gif
mertan
mie nu imi trebuie asa ceva....
316i
Woohooo! :nod:
florin83
QUOTE (Bavarezu)
din 21 septembrie noul cod rutier permite purtarea la vedere a detectoarelor radar... nu si a celor care buriaza aparatele radar...zic si eu ce a aratat la stiri tongue.gif

un link unde sa citim asta ai?
speed
QUOTE (mertan)
mie nu imi trebuie asa ceva....

Ba mie imi trebuie sigur. Abia astept
florin83
pai oare de ce le-au legalizat?
ca o sa puna camere si trepiede d-alea si nu o sa te ajute cu nimic un detector.. :dis:
316i
In localitati si sate ma indoiesc ca o sa puna camere, trepiede, avioane cu reactie, Neo, Matrix, etc.
n3o
QUOTE (316i)
avioane cu reactie, Neo, Matrix, etc.

hey biggrin.gif eu dk ma duc ma duc cu o teava bara sau ceva cu o rezistenta mai mare decat a camerei de filmat .
Bavarezu
QUOTE (florin83)
QUOTE (Bavarezu)

un link unde sa citim asta ai?

nam nici un link asta am auzit-o si eu aseara la stiri..
mertan
sa vedem poate gasim stirea pe situri....
georgem
Stiam ca detectoarele de radar sunt permise in noul cod rutier, care a fost aprobat acum 6 luni. Nu stiam data exacta cand intra in vigoare, stiam ca e la inceputul lui septembrie.
Mi se pare amuzant ca in momentul in care actualul cod rutier a intrat in vigoare au fost o gramada de stiri referitoare la detectoarele de radar care au fost interzise, au fost o gramada de reportaje cu politistii care confiscau detectoare de radar etc., in schimb acum ca legea le permine nu am auzit mai nimic despre lucrul asta. Cred ca e o conspiratie :ninja:
Glumesc cu conspiratia, desigur. Lipseste senzationalul, deci nu are rost sa faci o stire despre asta ca nu atrage telespectatori.
mertan
acu caut eu contexte cu detectoarele radar...
mertan
am gasit in sf... sunteti datori cu un suc... glumeam.... deci uitatziva bine...
iulian325
eu oricum merg doar cu detector, sunt mai linistit chiar de nu merg mai repede- dar sunt atent la trafic nu la pol

oricum in iasi- ca o masura de 'combatere si prevenire a accidentelor' aparatele radar sunt strategic amplasate pe arterele drepte , recent asfaltate, de la periferie(intrari -iesiri oras) unde traficul pietonal e foarte redus...
iulian325
a
si am detector de vre-o 4 ani biggrin.gif
316i
Multi inainte! biggrin.gif
georgem
Eu trebuie sa-mi cumpar altul mai bun, asta pe care-l am de cativa ani e destul de slab, dar m-a scapat de ceva amenzi. Nu-l folosesc decat in afara localitatii, in Bucuresti n-are sens. Foarte rar e destul de liber drumul sa pot prinde ceva viteza. Si chiar daca pot merge mai repede, in general nu depasesc viteza legala.
Dupa 21 septembrie o sa-l folosesc si in Bucuresti, o sa-l tin la vedere fixat pe parbriz.
florin83
eu mereu ma bazez pe cei care fac cu farurile pe contrasens si niciodata nu m-au prins..
n3o
mai ti minte cand am fost la posta aia aproape de fosihor-ul de foc ? :unibrow:
florin83
huh? cu mine vorbesti?
n3o
dap ai uitat ce a zis femeia de la caserie :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.