george_mpower
Aug 1 2006, 11:05 PM
salut!
bine v-am gasit..
ma numesc george, am 25 ani, sunt din ploiesti si am un m5 e39 din 2001..
mai e cineva pe aici cu m5 cu care sa schimb o vorba?
Salut si W E L C O M E !!

interesanta masina si sa o stapanesti sanatos, ceva poze cu ea ??
george_mpower
Aug 1 2006, 11:14 PM
salut!
poze din pacate am unele care sunt mai vechi..
as face cateva, dar nu am aparat foto
Alex_55
Aug 1 2006, 11:20 PM
este limitata masina ?
mertan
Aug 1 2006, 11:20 PM
AS DA ORICE SA MA DAI SI PE MINE O TURA CU EA... CE ZICI NEO... POATE NE IA GEORGE LA O TURA.... AS DA ORICE.... VISU MEU...
aoleo de cand visez si salivez

treb sa imi obturez un canal sa numai salivez k altfel murdaresc covorasele

e moartea mea
si platesc dk trebuie ... o sa am niste drumuri spre ploiesti peste ceva timp si ... PLATESC
eu unu sunt multumit dk ma da si alex_55 o tura la fel platesc dk este nevoie :paranoid: :prayer:
Alex_55
Aug 1 2006, 11:29 PM
un tel si se rezolva

cred ca un V3 DG ar fii bun
florin83
Aug 1 2006, 11:29 PM
bine ai venit george!
QUOTE (n3o)
si platesc dk trebuie ... o sa am niste drumuri spre ploiesti peste ceva timp si ... PLATESC
sarpe, ai sarit pe om ca o curva.. :dis: :dis: :dis:
v3-urile dg s-au dat toate la acelasi cumparator la un pret bun da iti dau un v3 care este al meu scriu v3 pe el topesc si vreo bratara si il suflu cu aur dk este nevoie ...k altfel schimbam direct carcasa si DG il facem direct dar nu se poate :crybaby: ...really m3 addicted :nod:
Alex_55
Aug 1 2006, 11:34 PM
QUOTE (n3o)
v3-urile dg s-au dat toate la acelasi cumparator la un pret bun da iti dau un v3 care este al meu scriu v3 pe el topesc si vreo bratara si il suflu cu aur dk este nevoie ...k altfel schimbam direct carcasa si DG il facem direct dar nu se poate :crybaby: ...really m3 addicted :nod: :D
DOAMNE ESTI BOLNAV :eek:
QUOTE (florin83)
bine ai venit george!
QUOTE (n3o)
sarpe, ai sarit pe om ca o curva.. :dis: :dis: :dis:
dc esti rau si invidios ma faci sa sufar

si chiar salivez ..iti aduc maine o monstra intr-un borcan de 5l de la bunik de la cat s-a strans in seara asta ...deja devine scarbos :paranoid:
florin83
Aug 1 2006, 11:36 PM
sa citez pe cineva: [size=24]DOAMNE ESTI BOLNAV!!
QUOTE (Alex_55)
DOAMNE ESTI BOLNAV eek big grin laughing
doar prea pasionat de litera M dk mai adaugi si un Hamman pe langa ea sunt la pamant
Alex_55
Aug 1 2006, 11:38 PM
mertan
Aug 1 2006, 11:41 PM
ce sa-i faci frate.... unii au lipsit la tot alfabetul numai ca au fost la o litera... unii la M, unii la S altii la nimik.... :cool: cred ca george va fi binevoitor sa ne deie o tura pe 400 d emetri :paranoid: .... chiar... geoerge... cum de nu ai auzit de bimmerfest?
[quote=Alex_55][quote=florin83]sa citez pe cineva: [size=24]
DOAMNE ESTI BOLNAV!!

[/quote]
... cate o data treb sa fac perfuzii cu litera M k sa ma tin pe picioare
george_mpower
Aug 2 2006, 12:28 AM
am revenit cu singurele poze care le am si astea foarte vechi (cam 3 ani).
masina am luat-o din germania in 2002 si nu are limitare..
am mers cu ea cu 290 (in romania chiar), dar nu am mai avut unde sa-i dau.. mai avea putina pedala.
ce sa va mai zic, poate o sa vin prin bucuresti cand o sa am timp (sunt tare ocupat de fel) si stam de vorba la un suc..
george_mpower
Aug 2 2006, 12:29 AM
n3o, au dreptate baietii.. esti "bolnav"
Frumoasa masina ... te asteptam in Bucuresti la un pahar de vb ...chiar maine va fi o actiune asemanatoare
aici ..numa vb k iar incep sa salivez si nu mai am borcane de la bunik
SUPERBEC
Aug 2 2006, 05:43 AM
nice car
paco_wonderboy
Aug 2 2006, 11:31 AM
sa o stapanesti sanatos si fara incidente
Frumoasa masina! Sa ne povestesti mai multe despre ea: cum merge, daca ai avut probleme etc.
Si poate ne-o arati si noua pe viu
QUOTE (ccc)
Si poate ne-o arati si noua pe viu
:cool:
george_mpower
Aug 2 2006, 06:06 PM
cu cea mai mare placere, dar cum am mai zis, timpul nu prea imi permite sa vin acolo la voi..
poate faceti totusi o intalnire si in ploiesti
PS: n3o, tu ce masina ai? aia din semnatura?
Dannnnny85
Aug 2 2006, 06:18 PM
Am si eu o intrebare...M asta sau cum ii ziceti voi..are tractiune pe fata sau pe spate....?
Prinde 100 nu?
george_mpower - spune-mi te rog, proiectoarele tale au in jurul lor o piesa de plastic ce acopera spatiul de langa ele. aceste piese sunt la fel stanga - dreapta? te intreb deoarece astazi mi-au venit ramele astea de plastic de la proiectoare dar sunt diferite . cea din stanga nu e decat un colier in jurul proiectorului, in timp ce in dreapta acopera tot spatiul de langa proiector.
am facut aici o schita cu ceea ce spuneam...
Alex_55
Aug 2 2006, 07:44 PM
iti raspund eu ca am avut pe 528 bara de M si trebuie sa fie la fel adica sa acopere si gaura de langa proiector cum il ai pe cel din ... dreapta soferului
vadim_braia
Aug 2 2006, 09:16 PM
M vine de la MotorSport , normal k are tractiune spate ; te referi daca prinde 100 km/h :eek: normal prinde peste 250 km/h
totusi am gasit poze si cu varianta doar cu "cerc".
posibil sa fie 2 versiuni ? si sa imi fi adus cate o piesa din fiecare varianta?
mai ales ca mi-au adus "rinichii" doi pt aceeasi parte- dreapta... funny, isn't it?
hai ca doar nu a intrebat omu pe bune....
Alex_55
Aug 2 2006, 09:42 PM
pt ca : chiar daca este cam aceeasi bara si pe M5 cea de pachet M este putin diferita la ornamente, bara de M5 pe mijloc unde este grila de jos nu are acel ornament de plastic in forma de T (sper ca stii despre ce vb) tu la tine daca este pachet M ai acel ornament :retard:
Alex_55
Aug 2 2006, 09:43 PM
m-am uitat la poza cu masina ta si ai bara de pachet M asa ca trebuie sa iti mai cumperi si acel ornament din plastic care se pune pe grila din mijloc sau o poti lasa asa...
sau as putea sa scot cu totul ornamentul , si atunci ar fi bara M, nu M packet
Dannnnny85
Aug 3 2006, 06:31 PM
Mersi...vadim...
florin83
Aug 3 2006, 07:26 PM
m-am uitat azi din curiozitate la un 530d cu pachet M si avea in dreapta acoperiata gaura aia si in stanga nu.. cum ai tu. :retard:
vadim_braia
Aug 3 2006, 07:29 PM
QUOTE (Dannnnny85)
Mersi...vadim...

Nu ai pentru ce
florin83
Aug 3 2006, 07:32 PM
lol... Dannnnny85 facea misto.. sper.. :paranoid:
florin83 - interesanta treaba cu gaura... sunt in ceata
dannny85 - M5 nu are tractiune fata sau spate, din ce stiu eu e 4X4 permanent, de altfel asta e specificul masinilor M.
florin83
Aug 3 2006, 07:50 PM
mda, si asa parea, adica nu era spart, sau o bucata lipsa.. :paranoid:
poate trage ceva aer pe acolo, racire frane.. cine stie.. este o explicatie sigur..
QUOTE (CAT)
dannny85 - M5 nu are tractiune fata sau spate, din ce stiu eu e 4X4 permanent, de altfel asta e specificul masinilor M.
cu reductor sport..
george_mpower
Aug 5 2006, 09:12 AM
se pare ca la m5 sunt pline locurile alea de langa proiectoare.
florin83
Sep 30 2006, 11:31 PM
QUOTE (CAT @ Aug 2 2006, 10:33 PM)

totusi am gasit poze si cu varianta doar cu "cerc".
posibil sa fie 2 versiuni ? si sa imi fi adus cate o piesa din fiecare varianta?
mai ales ca mi-au adus "rinichii" doi pt aceeasi parte- dreapta... funny, isn't it?
QUOTE (florin83 @ Aug 3 2006, 08:26 PM)

m-am uitat azi din curiozitate la un 530d cu pachet M si avea in dreapta acoperiata gaura aia si in stanga nu.. cum ai tu. :retard:
am vazut altul care le avea astupate pe amandoua..
Pentru aricii veseli: cautam topicuri bune de pus la "Masina mea" si l-am gasit pe-asta
Darren
Feb 1 2007, 05:21 PM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.