Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M5 e39
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E39
george_mpower
salut!

bine v-am gasit..

ma numesc george, am 25 ani, sunt din ploiesti si am un m5 e39 din 2001..
mai e cineva pe aici cu m5 cu care sa schimb o vorba?
n3o
Salut si W E L C O M E !! smile.gif interesanta masina si sa o stapanesti sanatos, ceva poze cu ea ??
george_mpower
salut! smile.gif

poze din pacate am unele care sunt mai vechi..
as face cateva, dar nu am aparat foto sad.gif
Alex_55
este limitata masina ?
mertan
AS DA ORICE SA MA DAI SI PE MINE O TURA CU EA... CE ZICI NEO... POATE NE IA GEORGE LA O TURA.... AS DA ORICE.... VISU MEU...
n3o
aoleo de cand visez si salivez biggrin.gif treb sa imi obturez un canal sa numai salivez k altfel murdaresc covorasele laugh.gif e moartea mea biggrin.gif
n3o
si platesc dk trebuie ... o sa am niste drumuri spre ploiesti peste ceva timp si ... PLATESC biggrin.gif
n3o
eu unu sunt multumit dk ma da si alex_55 o tura la fel platesc dk este nevoie :paranoid: :prayer:
Alex_55
un tel si se rezolva tongue.gif cred ca un V3 DG ar fii bun biggrin.gif
florin83
bine ai venit george! smile.gif

QUOTE (n3o)
si platesc dk trebuie ... o sa am niste drumuri spre ploiesti peste ceva timp si ... PLATESC

sarpe, ai sarit pe om ca o curva.. :dis: :dis: :dis:
n3o
v3-urile dg s-au dat toate la acelasi cumparator la un pret bun da iti dau un v3 care este al meu scriu v3 pe el topesc si vreo bratara si il suflu cu aur dk este nevoie ...k altfel schimbam direct carcasa si DG il facem direct dar nu se poate :crybaby: ...really m3 addicted :nod: biggrin.gif
Alex_55
QUOTE (n3o)
v3-urile dg s-au dat toate la acelasi cumparator la un pret bun da iti dau un v3 care este al meu scriu v3 pe el topesc si vreo bratara si il suflu cu aur dk este nevoie ...k altfel schimbam direct carcasa si DG il facem direct dar nu se poate  :crybaby: ...really m3 addicted  :nod:  :D

DOAMNE ESTI BOLNAV :eek: biggrin.gif laugh.gif
n3o
QUOTE (florin83)
bine ai venit george! smile.gif

QUOTE (n3o)
si platesc dk trebuie ... o sa am niste drumuri spre ploiesti peste ceva timp si ... PLATESC

sarpe, ai sarit pe om ca o curva.. :dis: :dis: :dis:

dc esti rau si invidios ma faci sa sufar
biggrin.gif si chiar salivez ..iti aduc maine o monstra intr-un borcan de 5l de la bunik de la cat s-a strans in seara asta ...deja devine scarbos :paranoid:
florin83
sa citez pe cineva: [size=24]DOAMNE ESTI BOLNAV!!
n3o
QUOTE (Alex_55)
DOAMNE ESTI BOLNAV eek big grin laughing

doar prea pasionat de litera M dk mai adaugi si un Hamman pe langa ea sunt la pamant smile.gif
Alex_55
[quote=florin83]sa citez pe cineva: [size=24]DOAMNE ESTI BOLNAV!!
biggrin.gif laugh.gif laugh.gif
mertan
ce sa-i faci frate.... unii au lipsit la tot alfabetul numai ca au fost la o litera... unii la M, unii la S altii la nimik.... :cool: cred ca george va fi binevoitor sa ne deie o tura pe 400 d emetri :paranoid: .... chiar... geoerge... cum de nu ai auzit de bimmerfest?
n3o
[quote=Alex_55][quote=florin83]sa citez pe cineva: [size=24]DOAMNE ESTI BOLNAV!!
biggrin.gif laugh.gif laugh.gif[/quote]
... cate o data treb sa fac perfuzii cu litera M k sa ma tin pe picioare tongue.gif
george_mpower
am revenit cu singurele poze care le am si astea foarte vechi (cam 3 ani).

masina am luat-o din germania in 2002 si nu are limitare..
am mers cu ea cu 290 (in romania chiar), dar nu am mai avut unde sa-i dau.. mai avea putina pedala.

ce sa va mai zic, poate o sa vin prin bucuresti cand o sa am timp (sunt tare ocupat de fel) si stam de vorba la un suc..
george_mpower
n3o, au dreptate baietii.. esti "bolnav" laugh.gif
n3o
Frumoasa masina ... te asteptam in Bucuresti la un pahar de vb ...chiar maine va fi o actiune asemanatoare aici ..numa vb k iar incep sa salivez si nu mai am borcane de la bunik laugh.gif
SUPERBEC
nice car smile.gif
paco_wonderboy
sa o stapanesti sanatos si fara incidente biggrin.gif
ccc
Frumoasa masina! Sa ne povestesti mai multe despre ea: cum merge, daca ai avut probleme etc.
Si poate ne-o arati si noua pe viu wink.gif
n3o
QUOTE (ccc)
Si poate ne-o arati si noua pe viu

:cool:
george_mpower
cu cea mai mare placere, dar cum am mai zis, timpul nu prea imi permite sa vin acolo la voi..sad.gif

poate faceti totusi o intalnire si in ploiesti smile.gif

PS: n3o, tu ce masina ai? aia din semnatura?
Dannnnny85
Am si eu o intrebare...M asta sau cum ii ziceti voi..are tractiune pe fata sau pe spate....? tongue.gif
Prinde 100 nu?
CAT
george_mpower - spune-mi te rog, proiectoarele tale au in jurul lor o piesa de plastic ce acopera spatiul de langa ele. aceste piese sunt la fel stanga - dreapta? te intreb deoarece astazi mi-au venit ramele astea de plastic de la proiectoare dar sunt diferite . cea din stanga nu e decat un colier in jurul proiectorului, in timp ce in dreapta acopera tot spatiul de langa proiector.

am facut aici o schita cu ceea ce spuneam...
Alex_55
iti raspund eu ca am avut pe 528 bara de M si trebuie sa fie la fel adica sa acopere si gaura de langa proiector cum il ai pe cel din ... dreapta soferului
vadim_braia
M vine de la MotorSport , normal k are tractiune spate ; te referi daca prinde 100 km/h :eek: normal prinde peste 250 km/h
CAT
totusi am gasit poze si cu varianta doar cu "cerc".
posibil sa fie 2 versiuni ? si sa imi fi adus cate o piesa din fiecare varianta?
mai ales ca mi-au adus "rinichii" doi pt aceeasi parte- dreapta... funny, isn't it?
CAT
hai ca doar nu a intrebat omu pe bune.... biggrin.gif
Alex_55
pt ca : chiar daca este cam aceeasi bara si pe M5 cea de pachet M este putin diferita la ornamente, bara de M5 pe mijloc unde este grila de jos nu are acel ornament de plastic in forma de T (sper ca stii despre ce vb) tu la tine daca este pachet M ai acel ornament :retard: tongue.gif
Alex_55
m-am uitat la poza cu masina ta si ai bara de pachet M asa ca trebuie sa iti mai cumperi si acel ornament din plastic care se pune pe grila din mijloc sau o poti lasa asa...
CAT
sau as putea sa scot cu totul ornamentul , si atunci ar fi bara M, nu M packet biggrin.gif
Dannnnny85
Mersi...vadim...smile.gif
florin83
m-am uitat azi din curiozitate la un 530d cu pachet M si avea in dreapta acoperiata gaura aia si in stanga nu.. cum ai tu. :retard:
vadim_braia
QUOTE (Dannnnny85)
Mersi...vadim...smile.gif

Nu ai pentru ce biggrin.gif
florin83
lol... Dannnnny85 facea misto.. sper.. :paranoid:
CAT
florin83 - interesanta treaba cu gaura... sunt in ceata

dannny85 - M5 nu are tractiune fata sau spate, din ce stiu eu e 4X4 permanent, de altfel asta e specificul masinilor M.
florin83
mda, si asa parea, adica nu era spart, sau o bucata lipsa.. :paranoid:
poate trage ceva aer pe acolo, racire frane.. cine stie.. este o explicatie sigur..

QUOTE (CAT)
dannny85 - M5 nu are tractiune fata sau spate, din ce stiu eu e 4X4 permanent, de altfel asta e specificul masinilor M.

cu reductor sport.. laugh.gif
george_mpower
se pare ca la m5 sunt pline locurile alea de langa proiectoare.
florin83
QUOTE (CAT @ Aug 2 2006, 10:33 PM) *
totusi am gasit poze si cu varianta doar cu "cerc".
posibil sa fie 2 versiuni ? si sa imi fi adus cate o piesa din fiecare varianta?
mai ales ca mi-au adus "rinichii" doi pt aceeasi parte- dreapta... funny, isn't it?

QUOTE (florin83 @ Aug 3 2006, 08:26 PM) *
m-am uitat azi din curiozitate la un 530d cu pachet M si avea in dreapta acoperiata gaura aia si in stanga nu.. cum ai tu. :retard:

am vazut altul care le avea astupate pe amandoua.. blink.gif
TiL
Pentru aricii veseli: cautam topicuri bune de pus la "Masina mea" si l-am gasit pe-asta laugh.gif
Darren
lgh (12).gif lgh (24).gif celb (15).gif laugh.gif biggrin.gif happy.gif huh.gif mellow.gif
era o melodie "ce bine imi pare ca ai luat tzeapa..."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.