Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 316 sau 316i
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
adi_fred2000
oameni buni lamuriti-ma si pe mine.! am un urs din 86 316i asa scrie in cartea de identitate.conform tabelului de pe site in 1986 nu sa facut acest model ci doar 316 fara i adica 90cp unde este greseala?
mertan
posibil sa ai carburatie si nu ai "i". posibil sa ai carburatie asistata electronic. deobicei cei care ti-au pus in carte "i"-ul s-au ganduut ca e bmw si toate stiu ca sunt cu "i". puteai sa ai si "d" biggrin.gif
dust
QUOTE (adi_fred2000)
oameni buni lamuriti-ma si pe mine.! am un urs din 86 316i asa scrie in cartea de identitate.conform tabelului de pe site in 1986 nu sa facut acest model ci doar 316 fara i adica 90cp unde este greseala?

poate a fost recarosata sau poate s-a gresit la RAR cand s-au facut actele
apropo vrei sa iti raspund in toate 3 posturile facute de tine pe aceasta tema? sau ajunge aici tongue.gif
florin83
baga ultimele 7 cifre de la seria caroseriei aici si vezi ce zice..

QUOTE (dust)
apropo vrei sa iti raspund in toate 3 posturile facute de tine pe aceasta tema? sau ajunge aici

care 3? :paranoid:
adi_fred2000
va multumesc ma-m lamurit era 316 fara i ori cum am alt motor acum pe el da eram curios sa stiu.SCUZE CA AM POSTAT MESAJUL DE 3 ORI!
dust
biggrin.gif
dust
QUOTE (adi_fred2000)
va multumesc ma-m lamurit era 316 fara i ori cum am alt motor acum pe el da eram curios sa stiu.SCUZE CA AM POSTAT MESAJUL DE 3 ORI!

care de 3 ori ? laugh.gif
P.S bine ai venit!
adi_fred2000
era un anunt cu cu un kit mtech 1 de vinzare stie cineva despre el ceva?caut unul !
TiL
A mai existat un 316i in prin '86-'87 care de fapt era 99% vechiul 318i M10 cu L-Jetronic.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.