Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand motor 2.0 12Valve impecabil - e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Adi_UZI
Vand motor 2.0 12 valve de pe un urs din 90, adus din germania. motorul este impecabil, 135.000 km, debitmetru sigilat, instalatie, calculator, cutie, etc. Motorul este pe masina, se poate auzi, luam compresia, etc.

PRET: 500 euro disc.

0722.195.404
dust
cati cai scoate?
Adi_UZI
Salut. Motorul are 129 de cai.
dust
of... dinala am si eu... speram sa fie ala mai serios
florin83
care mai serios? exista doar un motor de 2l 12V.. adica m20.
dust
M20 am si eu, speram in naivitatea mea ca poate agresit omul ceva si e vorba de ceva tank mai mare sad.gif (mai mare adica cu mai multi cai)
n3o
am si eu o intrebare off-topic ala din poza ta este ekk ? esti cumva propietarul ei ?
florin83
ekk e..
n3o
da dar nu se stie daca este si propietarul masinii ... oricum este o superbitate de masina o admiram cat puteam de des cand era acolo la academie ...iar cand am vazut k nu mai este :drinking:
Adi_UZI
off-topic: nu sunt
florin83
haaa.. de unde ai poza ?
e facuta de mine. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
n3o
laugh.gif :crybaby: laugh.gif sa fiu sincer si eu am vreo 100 si ceva de poze cu masina si am unele care seama cu aia biggrin.gif ...adik am cu masina ep toate directiile ce am putut prinde dinauntru exterior detalii si alte poze artistice
Adi_UZI
up!

offtopic: cica ekk-ul ar fii pe undeva prin Primaverii...
n3o
ma pui pe ganduri sa o caut pe bicicleta biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.