r_z_v
Aug 1 2006, 07:08 PM
Cumpar interior din piele neagra pentru BMW E30 in 2 usi.
Scaunele sa fie neaparat Recaro. (ca cele din poza atasata)
Sau dau interior impecabil Recaro plus diferenta pentru unul de piele. (cel din poza este cel de pe masina mea). Si bancheta este impecabila.
pana gasesti unele originale, poate ar fi o treaba sa strici un drum pana in bvd, ghencea, unde este un magazin de pielarie. vesi cat iti zice ca te costa, si poate scrii si aici.
dust
Aug 1 2006, 07:19 PM
acelea din cate stiu eu sunt scaune sport de bmw, nu recaro, sa sti ca nu prea merita, eu exact interior cum vrei tu am complet piele, doar culoarea la scaune difera, ale mele sunt negre cu gri dar sa sti ca: vara crapi de cald si transpiri ca porcu in ele si lasata masina in soare se incing asa de tare incat abea stai pe ele iar iarna sunt asa de reci de iti crapa plamanii in tine, arata bine si stai comod in ele dar apar problemele de mai sus... ori prea cald ori prea frig... iarna le pun husa, arata ca dracu da altfel faci un frig de jur ca iti doresti sa iei taxiul
r_z_v
Aug 2 2006, 12:10 AM
Ideea e ca nu stiu un tapiter asa bun incat sa le scoata la fel de bine ca unele originale... si nici nu vreau sa experimentez pe masina mea

.
dust: mersi pt sfaturi.... eu oricum cu masina asta nu merg iarna, iar vara de obicei doar noaptea.... ziua sta ferita de soare.
mertan
Aug 2 2006, 12:23 AM
stie florin un tapiter bune... vb cu el... da sa aiba grija sa imi dea si mie un comison...

glumeame... vezi pozele lui florin ca o pus...
florin83
Aug 2 2006, 12:34 AM
vezi
aici ca am pus eu niste poze..
ala e vinilin, dar omul lucreaza si cu piele..
r_z_v
Aug 2 2006, 03:46 AM
Eu iesit f frumos scaunele.
poti sa imi dai si mie te rog nr lui de tel... sau adresa unde il pot gasi.
Mersi frumos.
florin83
Aug 2 2006, 04:44 AM
vezi pm-ul
in Bacau e 600 euro interiorul facut cu piele - scaune , bancheta, portiere, schimbator. lucreaza super bine, cu cusaturi speciale, duble , triple, cu snur inserat la imbinari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.