Dannnnny85
Jul 31 2006, 08:14 PM
Inca am boxele originale pe masina...dar in scurt timp vreau sa incep montajul sonud-ului pe masina....la e34 meu....boxele sunt jos langa picoare si in spate sus sub luneta..
As vrea sa vad niste poze cu boxele voastre....sunt curios daca niste boxe mari se pot monta pe usi....si daca dac cum arata
Se mai deschid oare geamurile...?
dust
Jul 31 2006, 09:13 PM
boxe mari? ce zici de boxe mici si de calitate... de ce trebuie sa bagi niste tancuri de boxe cand poti sa pui ceva de calitate?
M'N'C de ex. fac boxe mici dar la o putere si claritate de ai ramane mut...
boxe pe 13 cm diagonala la 80 W reali/160 W muzicali
adica mai mult decat scoate playerul tau oricum.
cerceteaza inainte sa bagi ceva in masina, asa am facut si eu
CAT
Jul 31 2006, 09:21 PM
boxe se pot monta , dar am vazut ca mai toti au optat pt montarea lor in exteriorul portierei.
pe www.e30.de este o rubrica DO IT YOURSELF / CARHIFI
Dannnnny85
Aug 1 2006, 06:58 PM
Dust....ai si niste preturi cu boxele astea...si eventual unde se gasesc?
Ceva poze?
paul
Aug 2 2006, 08:09 PM
Mai sunt si 2 tweeter-e in bord.
sal .am o intrebare .se poate adapta un sistem 5+1 in interiorul unei masini?
Dannnnny85
Aug 19 2006, 03:12 PM
Da si vinzi si bliete la film si floricele cadou
n3o
Aug 19 2006, 04:03 PM
un sistem 5.1 oricat de scump ar fi nu are aceeasi claritate si putere ca un sistem normal numai gandeste-te la un amplificator de firma cat cantareste si cat cantareste unitatea boxelor care de obicei este in suboofer cu totul si fa o diferenta un amplif normal trebuie sa dea tensiune la 2 maxim 4 iesiri pe cand unu 5.1 la 6 boxe ...ce spun este ca transformatorul este de vina iar un sistem 5.1 nu poti face mare diferenta in masina . iar casetofon cu sorround cam greu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.