Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M-au calcat hotii!
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
dust
Sambata noaptea niste cacanari mi-au spart geamul fata stanga si mi-au furat ghici ce? FATA de la cd-player... nu cd-playerul, nu amplificatorul, nu basii, nu nimic decat fata de la cd-player...
am fost la politie sa fac plangere si mi s-a spus ca in aceeasi noapte s-au mai spart 5 masini si s-a furat acelasi lucru... fata de la cass...
ce cretin fura fata cand putea lua tot playerul? ca nu era prins nu nimic... daca tragea de el iesea... dar ei nuuuuuu... doar fata... sper sa-i prinda canceru` !
acuam umbla dupa geam, dupa alt player... ca ceasu vreo 8-10 mil...
daca aflu cine a fost le rup fiecare os din corp!
Robert
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.

As vrea sa folosesc ocazia pentru a reaminti un lucru (pe care il adresez, in general, oricui citeste acest topic):
Nu cumparati piese / accesorii auto (si orice obiecte, in general) despre care aveti cea mai mica banuiala ca ar putea fi furate, chiar daca va sunt oferite la preturi ridicol de mici.

Cu cat vor fi mai putini clienti pentru "furaciuni", cu atat vor fi mai rare furturile de/din masini. Hotii fura pentru ca exista o piata pe care pot valorifica lucrurile furate. Dispare (sau se reduce semnificativ) piata, dispare motivatia furtului.
Iar asta depinde de fiecare dintre noi.
n3o
si faza ironica este k nici nu au ce sa faca cu fata ... decat altul care ia fost furata fata sa caute si sa cumpere de la astia sau la altii unde le plaseaza sad.gif
iulian325
Mie cind mi-au spart-o(geam fata stiga) n-au furat nik!
probabil i-a speriat alarma
dar daca veneau si-mi spuneau 'da casetofonul ca-ti sparg geamul ' il dadeam...
n3o
dadeai casetofonul pentru un geam de 500 ?
SUPERBEC
QUOTE (Robert)
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat.

As vrea sa folosesc ocazia pentru a reaminti un lucru (pe care il adresez, in general, oricui citeste acest topic):  
Nu cumparati piese / accesorii auto (si orice obiecte, in general) despre care aveti cea mai mica banuiala ca ar putea fi furate, chiar daca va sunt oferite la preturi ridicol de mici.

Cu cat vor fi mai putini clienti pentru "furaciuni", cu atat vor fi mai rare furturile de/din masini. Hotii fura pentru ca exista o piata pe care pot valorifica lucrurile furate. Dispare (sau se reduce semnificativ) piata, dispare motivatia furtului.
Iar asta depinde de fiecare dintre noi.

se vede ca nu cunosti fenomenul si infractorii.. cum astia au furat doar fata, altii fura casetofoane de acu 15 ani de pe dacii harbuite (alea cu 2 butoane) nu imi dau seama dc le fura, pt ca nu au unde sa vanda asa ceva, daca tu si cu toti membrii forumului nu ar mai cumpara nimic de furat nu s-ar modifica absolut nimic in rata criminalitatii, trust me. smile.gif
n3o
pe urma chiar k e boala cleptomania doar asa de placere sa furi nu cred k ajuta la nimic dk nu cumpara nimeni smile.gif
Darren
da, dar daca am convinge cati mai multi sa faca asta (si alte forumuri tongue.gif) poate s-ar modifica ceva. e relativ, dar trebuie sa fim un pic naivi si utopici, si am putea schimba in bine societatea asta
Robert
QUOTE (SUPERBEC)
nu imi dau seama dc le fura, pt ca nu au unde sa vanda asa ceva, daca tu si cu toti membrii forumului nu ar mai cumpara nimic de furat nu s-ar modifica absolut nimic in rata criminalitatii, trust me.

OK, avem puncte de vedere diferite. E posibil sa ai dreptate, sau e posibil sa am dreptate - din pacate, nu cred ca vom putea afla prea curand care este varianta corecta.

Totusi, eu cred in continuare ca existenta unei piete de desfacere (deci a unei cereri) de marfa furata se incurajeaza furtul.
dust
eu sper sa fie prinsi ca sa nu mai aiba si altii neplaceri...
dust
a... mi-am pus si geamul astazi... 800.000 cu manopera cu tot si am reparat si macaraua ca mergea foarte prost, noroc ca motorul de la geam e bun
TiL
Le potrivesc ei...
Pe mine m-au lasat fara corpul CD-ului... au confundat tocul ochelarilor cu carcasa fetei probabil si au dat buzna in masina. Acum am fata de Clarion aruncata undeva prin casa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.