Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 520.i 150 cp 1990 vand
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
kosty99pjd
Vand bmw 520.i din 1990. Motor 24V. Vopsea originala. Pret 4000 Euro negociabil. tel 0726267892.
butcky
v nice! :nod:
n3o
v nice indeed smile.gif
kosty99pjd
dc nu o vrea nimeni intreaga o dau pe bucati, ... adica o dezmenbrez
316i
Serios? :paranoid:
comisaru
QUOTE (kosty99pjd)
dc nu o vrea nimeni intreaga o dau pe bucati, ... adica o dezmenbrez

Nu faci treaba, decat daca-ti iei bani buni pe acte.
n3o
masina nu merita sa fie taiata si dezmembrata :crybaby:
cristic
cam cat consuma? cati km are? de cat timp e in romania?
kosty99pjd
intrebari de genul: da cat consuma? pui si tu la skoda fabia, matiz, polo, etc nu la bmw
dust
daca o faci bucati sa-mi zici cat vrei pe motor si cutie
mersi
P.S dar sa sti ca ar fi pacat... masina e foarte frumoasa... mai bine da-o intreaga... fie-ti mila de ea
florin83
cred ca a glumit la faza cu dezmembratu smile.gif
Viper05
Din ce se vede in poze pot sa zic ca merita toti banii.Daca masina e ok la acte o sa ramai fara ea foarte repede.....
kosty99pjd
poze noi
dust
e frumoasa masina, daca as avea bani as lua-o eu dar... un ursuletz momentam mananca tot ce am in portofel...
spor la vanzare
Zom
era un e34 cu nr de dolj azi, in parcate la mall vitan. este cel din poze?
kosty99pjd
Azi am fost la servici nu in bucuresti
kosty99pjd
QUOTE (dust)
daca o faci bucati sa-mi zici cat vrei pe motor si cutie
mersi
P.S dar sa sti ca ar fi pacat... masina e foarte frumoasa... mai bine da-o intreaga... fie-ti mila de ea

motorul e original al masini fara sa fie schimbat sau segmentat. Are 12,5 compresie pe fiecare piston,... la fel si cutia(fara reparatii). Zi sii tu un pret?
reactor_share
Sincer, daca astepti pana in septembrie, sau daca nu o vinzi pana atunci, atunci o cumpar eu.
Cel putin atunci pot face un imprumut in banca.
Oricum bafta la multa la vanzare, mie imi place enorm de mult masina cum arata, si daca si starea ei tehnica e la fel de buna, ceea ce cred ca e, atunci chiar ca nu am nimic de reprosat.
kosty99pjd
hmm. ....da nu vrea nimeni sa cumpere un bmw nelovit si cu vopsea si interior original. Sau va plac masinile tunate cu spoilere, eleroane, plase de tantari la care motorul bate de parca e cobra diesel si vopsite de 10 ori pana acuma ca proprietarii merg prin garduri si copaci cu ele.
Alex_55
sub husele alea ce este ? piele sau ... si in ce stare este ? la E34 comenzile de la geamuri acolo sunt ??
Alex_55
scuze acum am vazut smile.gif bafta si un UP de la mine
CAT
pai cred ca jumatate din cei de pe forum ar vrea sa il cumpere la banii astia, inclusiv eu...
mai greu e potrivirea de timp intre momentul in care cineva se hotaraste sa vanda, iar altul sa cumpere. eu zic sa ai un picut de rabdare, masina se va vinde sigur. e pacat sa o dai pe bucati.
kosty99pjd
QUOTE (Alex_55)
sub husele alea ce este ? piele sau ... si in ce stare este ? la E34 comenzile de la geamuri acolo sunt ??

pai unde ai vrea sa fie?
kosty99pjd
topic inchis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.