Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimbare motor
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
vioE21
Oare ce implica sa pun un motor de 3.5 pe rechin?la ce pret gasesc un 3.5? Si la ce cheltuieli sa ma astept ?
Masina de baza este un 316 din 77. Momentan are motor de 1.8 , cutia in 5 si cardanul toate de ursulet.
cutia pe care o am acum se potriveste la un 3.5?
Ca si upgrade ca sa pot pune un 3.5 am cumparat : Bara torsiune , brate si fuzete cu tot cu sistemul de franare de 323 e21 si puntea de spate de pe un 320 e21. + 4 arcuri si amortizoare sport( -4cm pe fata, -3.5 cm pe spate). Ca si comfort, 2 scaune de piele(cu incalzire si reglaje electrice)de pe un E34.
A si mai vreau sa pun si un bord de ursulet.smile.gif
sunt nebun?
mertan
in primul rand bun venit printre noi... nu esti nebun. asa suntem toti. adica asa cred... habar nu am. un 3.5 cu tot la el complet o fi vreo 1000 de euro...
dust
exact motor de 3.5 vreau sa pun si eu dar pe urs
probleme vei avea urmatoarele : 1 nu vei putea sa treci motorul in acte deci adio RAR
2: consum cel putin mare
3: cum masina ta e usoara de fund ma tem ca tu nu vei putea pleca de pe loc cu viteza 1 iar la iarna... sa te fereasca soarele ca la prima ninsoare cand iesi cu masina te-ai si facut balerin!
pretul depinde... eu am avut de ex. oferta la un seria 7 de prin 88, neinmatriculat la 1000 euro, cu motor de 5000 dar cum motorul nu intra in urs l-am refuzat si evident s-a si vandut la 2 zile dupa... deci daca ala dadea tot septaru cu 1000 eu zic ca in 500-600 iti gasesti 3.5 L, problema e ca sunt rare...
ce sa zic: Bafta si cand il am si eu si tu hai sa ne dam wink.gif
ccc
QUOTE (vioE21)
Oare ce implica sa pun un motor de  3.5 pe rechin?...
A si mai vreau sa pun si un bord de ursulet.smile.gif
sunt nebun?

Imi place ideea. Un e21 cu 3,5 cred ca rupe. Dar renunta la bordul de e30, ca nu e cine stie ce si o sa arata aiurea in e21.
vioE21
Am vorbit cu un prieten care este ''pro'' in rechinuri si mi-a spus ca este prea costisitor si dificil o asemenea conversie si ca cel mai rentabil si usor este un 2.5 24v. Dar mai intai sa o aduc la stare tehnica acceptabila si sa fac cateva poze sa vedeti ce a iesit.
ccc
Bafta la "rechinuri"! biggrin.gif
vioE21
](*,) biggrin.gif
Rotti
nu pui mai bine un 2.5 m20? ce atata bataie de cap
bordul lasa-l pe asta al ei ca e mult mai misto, schimba doar ceasurile.
si pune si tu niste poze
vioE21
Momentan sunt plecat ,dar cu prima ocazie am sa pun niste poze.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.