Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aberatii pe o tema data: numarul de inmatriculare
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Robert
Zilele trecute am montat niste numere noi pe o masina (nu e a mea, do not worry).

Cu ocazia asta mi-a trecut prin creier urmatoarea tema: sa presupunem ca cineva isi instaleaza, pe masina, numerele cu fundul in sus. Placutele cu numarul de inmatriculare sunt instalate la locul lor, sunt corecte si perfect legale, sunt lizibile, sunt curate...
Intrebare: exista oare vreun temei legal sa fii amendat pentru asta?

Este o invitatie la o discutie libera pe o tema pur teoretica smile.gif
Ionut
DA...nu sunt puse corect si te poate amenda...organul poate interpreta acest lucru in foarte multe moduri...
Robert
QUOTE (Ionut)
DA...nu sunt puse corect si te poate amenda

Orice amenda trebuie sa aibe in spate un temei legal, clar si incontestabil.

Eu m-am uitat prin lege (e drept, destul de sumar) si nu am gasit nici un astfel de temei legal.
Asa ca va intreb: in temeiul carei prevederi legale (deci: legea nr..., articolul nr...) poti fi amendat, daca ai numerele cu fundul in sus?
alex230ro
Pai nu ti-o iei pt numere,iti gaseste el ceva pana la urma biggrin.gif
Robert
QUOTE (alex230ro)
Pai nu ti-o iei pt numere,iti gaseste el ceva pana la urma
Eh, lasa fazele gen "iti dau amenda pentru ca nu ai sapca", inca intalnite la politie. Raspunde la intrebare smile.gif
Ionut
era ceva stipulat in lege, ca daca ai numere murdare, neasezate la locul lor etc...aici intra si ca sunt puse cu fundul in sus... smile.gif
Dannnnny85
E ceva care acopera cam tot ce e lgat de numar...ceva care zice ca orice motiv care face indescifrabil numaryul de inamtriculare este pedepsit...bla bla bla...cred ca aici ar intra chestia asta...
316i
Poate se ofera cineva cobai pentru experiment. biggrin.gif Eu dinainte de bimmerfest merg fara numar pe fatza (pentru ca mi s-a rupt suportul la spalatorie cu o noapte inainte) dar am numarul impreuna cu suportul rupt in portbagaj si mor de curiozitate cand o sa ma intrebe cineva de sanatate. Nu de alta dar am vazut mult prea multe faradelegi trecute cu vederea de organ. biggrin.gif
Azeea
QUOTE (316i)
Poate se ofera cineva cobai pentru experiment. biggrin.gif Eu dinainte de bimmerfest merg fara numar pe fatza (pentru ca mi s-a rupt suportul la spalatorie cu o noapte inainte) dar am numarul impreuna cu suportul rupt in portbagaj si mor de curiozitate cand o sa ma intrebe cineva de sanatate. Nu de alta dar am vazut mult prea multe faradelegi trecute cu vederea de organ. biggrin.gif

mincinos mic ce esti! biggrin.gif biggrin.gif
te-am vazut azi dimineata in jur de 9.10 si aveai nr de montat pe fata
TiL
L-o fi intrebat cineva de sanatate... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.