Help - Search - Members - Calendar
Full Version: piese motor 524td M21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
vsimon
Vand piese dintr-un motor 524td M21....mai putin chiulasa care este fisurata intre supape
manole74
Asta-i buba lor! In rest, desi sunt primele motoare diesel de la BMW, sunt foarte reusite. Succes!!!
84 HOT
Da-mi pret pe tot ce inseamna instalatie turbo, inclusiv galerie admisie, pentru adaptare pe motor fara turbo. Mersi.
Rotti
la fel vreau si eu
Robert
QUOTE (Rotti)
la fel vreau si eu
Iese licitatie cu strigare smile.gif
vsimon
ok... smile.gif
in decursul zilei de astazi o sa ma interesez de niste preturi....nu prea stiu care sunt preturile...Pentru instalarea de turbo cred ca o sa trebuiasca sa schimbati si pompa de injectie...am vazut odata un motor fara turbo si dupa cate imi aduc aminte nu prea semanau pompele...oricum o sa ma duc astazi sa ma uit din nou la un motor fara turbo si sa vad mai precis ce o sa trebuiasca.
84 HOT
pompa mea e de turbo!!! Am fost la mecanic si spunea ca pompele sunt exact la fel
vsimon
Bunnn...deci pentru instalarea de turbo ar fi:galeria de admisie,racordul de la galeria de admisie la turbo,conductele de ungere de la turbo,galeria de evacuare.Ar mai fi si turbo dar are un pic de uzura(scapa ulei).Stiu pe cineva care reconditioneaza turbine si o sa ma interesez sa vad de preturi.Hmm...preturi pentru toate astea habar nu a sa va spun ca pe cine am intrebat nu a stiut sa-mi spuna....poate stiti mai bine careva dintre voi.
84 HOT
ai gasit preturile? Cu reconditionat turbina cu tot..., sau eventual fara...
charlie
Cu cat dai injectoarele? As vrea sa am un set de rezerva, sa le tin curate si pregatite smile.gif
vsimon
Asa...am fost plecat in concediu si nu am mai dat pe aici.....
pentru piesele de la turbo nu stiu preturi.....fa si tu o oferta si si hai dupa ele....iti dau si turbo dar are uzura, eventual il duci tu la reconditionat pentru ca pe cine stiam e plecat din tara
vsimon
pentru injectoare iarasi nu m-am interesat....parca tu dezmembrai un e34 nu? mai ai scaunele fata ca poate facem o combinatie :unibrow:
84 HOT
scrie un nr de telefon
charlie
0744305242

Scaunele sunt. Cel de la sofer are stofa destul de roasa, in rest scaunele sunt ok.
powerbmw2001
QUOTE (vsimon @ Jul 20 2006, 02:21 PM) *
Vand piese dintr-un motor 524td M21....mai putin chiulasa care este fisurata intre supape

ma intereseaza electromotorul.da-mi te rog un pret.trim un sms0744618797
84 HOT
Iti dau 100 euro pe toata treaba inclusiv turbo uzat
Astept ceva info.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.