Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E30 pt piese 200eu
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Unclej
o caroserie completa ,nu are blokul motor si scaunele..piese ieftine
316i
Ce an e masina si ce motor a avut pe ea? Coupe, 4 usi? Vinzi si piese sau doar la pachet?
Unclej
a fost un 323 din 86,are 2 usi,vand ce se cere..ori bucati ,ori toata.
florin83
geamuri, trapa electrice?
torpedou?
b-20-bda
balamalele de la capota din fata le mai ai?? Vreau si eu un pret pe ele daca se poate...

email: expressirc@zappmobile.ro
te salut :cool:
Unclej
geamuri ionizate dar manuale smile.gif ,trapa tot mauala,torpedoul l-am dat unui amik..., pt balamale 150mii bucata..sunt ok
mertan
mocheta ceva??? partea aia din spate de la boxe? prin portbagaj ai mocheta?
Unclej
mda,mocheta este si e ok,dar e deschisa la culoare,porbagajul nu o mai are
316i
Puntea spate o mai are? Ar trebui sa aiba discuri. Ma intereseaza bara stabilizatoare dintre bascule.
316i
Mai ai etrierii fatza?
Unclej
puntea spate este dar nu este cu discuri,cred ca bara stabilizatoare este la lokul ei,nu am desfacut nimik. etrierii fata sunt tot pe masina
mertan
poti pune o poza cu mocheta? mersi.
alex230ro
QUOTE (Unclej)
geamuri ionizate dar manuale smile.gif ,trapa tot mauala,torpedoul l-am dat unui amik..., pt balamale 150mii bucata..sunt ok

Geamurile m-ar interesa o poza sunt cu tenta verde ?Si un pret eventual pt ele smile.gif
SUPERBEC
poti sa aduci masina la o adresa? se misca?
mertan
QUOTE (SUPERBEC)
poti sa aduci masina la o adresa? se misca?

nu are blocul motor :unibrow:
Unclej
nu pot face poze la mocheta pana luni pt ca plec din bucuresti,masina este pe roti deci o platforma costa 800 mii orinde in bucuresti in caz de vrei!!!
Unclej
geamurile sunt maronii ,fata si spate
Ionut
Ok,un pret pt geamurile fata? smile.gif
Unclej
450 bucata
Unclej
unclej992000@yahoo.com..pt messenger
mertan
mai ai plasticile de sub aripi? in fatza pe la motor? mai ai plasticile protectoare? scuturile alea.
Unclej
e scutul de la motor,dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut aparatorile de noroi de la roti..trebuie sa ma uit mai atent, e posibil sa fie ..abia luni o sa vad ce si cum
mertan
si mai sunt... daca ai aparatori de noroi, de ele mai e legat si un plastic. cae duce spre motor... vezi si tu daca mai are plastice peacolo.
florin83
QUOTE (Unclej)
e scutul de la motor,dar nu-mi aduc aminte sa fi vazut aparatorile de noroi de la roti..trebuie sa ma uit mai atent, e posibil sa fie ..abia luni o sa vad ce si cum

are scut la motor? :eek: :eek:
cat vrei pe el?
Unclej
mda,are un scut...de cca.40-50 latime si se uneste pe lonjeroane,are o mika fisura dar se poate repara cu ceva plastic sau fibra..ce naiba sa-ti cer pe ala?? 200mii?
florin83
il iau daca se potriveste la mine. am ix si parte de jos e diferita. baia e in spatele puntii nu in fata..
din ce material e?
Unclej
e din plastic,nu cred ca nu are d c sa nu se potriveasca pt ca nu are treaba cu baia,scutul e ca o fusta dar nu e atit de lat cat sa ajunga la casta de dir. sau la punte,de sub radiatorul de apa cam pana la pistonul 1 se intinde,poate iti fac o poza luni si o pun aici
florin83
e ca unul din astea?
Unclej
no....nu are nici o legatura cu pozele
deci scutul urca in laterale pe exteriorul lonjeronului si se prinde pe fiecare laterala cu 2 piulite de plastic..sau aveau 2 surubele ,nu mai stiu exact...dar arata mai mult ca un scut de design..,in nici un caz ceva atit de solid ca sa reziste la sokuri ridicate,dar am sa-ti fac o poza ca sa te lamuresc,iar sub radiator are buza dreapta,iar opus e ca un arc de cerc
florin83
bine, asteapt o poza atunci smile.gif
Unclej
stii cati ursi am dezmembrat ?? smile.gif primul a fost prin 96-97...stii cate scuturi am vazut pe ursi? max. 5!
florin83
pai tocmai d-asta m-am mirat si eu.

arata vreunu ca in pozele puse de mine?
Unclej
no,nu am vazut pe nici un urs modelul asta,toti le fac praf si nu le mai pun la lok..asa ca e evident. exista nu stiu ce firma care aduc scuturi pt motor si cutie din republika moldova,a cumparat un amik d-al meu pt un vw pasat si i l-am montat eu,era atit de solid si f bine facut chiar daca nu era original de fabrica,si din ce mi-a spus el,aduc pt o gama larga de masini..eu acum nu stiu cum sa dau de ei,k,tinem legatura,,noapte buna
Rotti
lasa un nr de tel pe pm, ti-am gasit cumparator pt toata masina
urban
lasa-mi un numar de telefon poate trec sa iau cate ceva din ea sambata asta
Unclej
adi
Unclej
720387938
Dani_E21
instalatia electrica a masinii si bordul complet mai exista?
Unclej
instalatia este demontata de la faruri cu caseta se sigurante pana in spate la stopuri,din pacate bordul l-am dat azi
mertan
si ce pretz ar avea instalatia el?
b12rzw
QUOTE (florin83)
pai tocmai d-asta m-am mirat si eu.

arata vreunu ca in pozele puse de mine?

nu pe bune da are cineva p mashin un scut ca lumea? io l am avut p ala al lui de plastic da l am facut praf..
Azeea
cat costa parbrizul? daca e in stare buna (fara crapaturi)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.