Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 520 E34 pt piese ,1991
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Unclej
klima ,geamuri electrice,trapa electrica,servo,abs,jenti al.,obc,etc,
316i
Un numar de telefon se poate? Multam!
Unclej
720387938
Gimi
nr pe care l-ai dat e inchis. Poti sa-mi spui cum luam si noi legatura?
Rotti
motorul e m50, nu?
florin83
sigur m50 e... asta daca n-a fost facut un downgrade biggrin.gif
316i
90 a fost ultimul an in care s-a pus M20. Din 91 s-a pus M50 fara Vanos.
Rotti
QUOTE (316i)
90 a fost ultimul an in care s-a pus M20. Din 91 s-a pus M50 fara Vanos.

vreau sa fiu sigur smile.gif
Unclej
e m20 motorul,nr e ok,cred ca telefonul are probleme cu softul
84 HOT
Vreau klima daca e completa... Vreau sa o pun pe e28 diesel. Sa-mi spui te rog daca e completa si functionala... si pretul/
84 HOT
Si daca s-ar putea adapta abs-ul pe e28, adica sa schimb bratele... vreau si ABSul sa zici pret te rog... si poate si farurile din fatza. Sa dai un pret bun la pachet:))) Ca atunci ti le cumpar:))) Mersi.
Robert
QUOTE (84 HOT)
Si daca s-ar putea adapta abs-ul pe e28, adica sa schimb bratele... vreau si ABSul sa zici pret te rog.
Daca ai E28 fara ABS si vrei sa pui ABS ai foarte mult de munca.

Pompa ABS este plasata in compartimentul motor, in dreapta fatza (simetric, daca vrei, fatza de pozitia bateriei). . Trebuie sa:
- schimbi pompa centrala de frana;
- rutezi o puzderie de tevi;
- schimbi bratele spate si rulmentii fatza;
- instalezi senzorii de ABS si conexiunile electrice ale acestora (care trebuie sa fie foarte bune, pentru ca senzorii lucreaza cu curenti foarte slabi);
- instalezi / adaptezi instalatia electrica si unitatea de control.

In poza atasata (sorry pentru mizeria din compartimentul motor), in directia sagetii marcata cu "1" este locul de amplasare al pompei ABS (pompa in sine nu se vede in poza), iar cu "2" sunt marcate traseele pe unde sunt rutate conductele de frana de la pompa centrala la pompa ABS + de la pompa ABS la roti.
Compara cu ceea ce exista pe un E28 fara ABS.
Unclej
klima este completa si functionala, pret 350 eu.despre abs mai vorbim cand ne vedem
Rotti
cati km are motorul si cu cat il dai?
ve
QUOTE (Robert)
...
- schimbi bratele spate si rulmentii fatza;
...

cred ca trebuie sa schimbi maimulte pe fata. cand am schimbat rulmentul nu am gasit fara ABS si a trebuit sa-i dau coroana de ABS jos ca altfel nu intra.
Robert
QUOTE (ve)
cred ca trebuie sa schimbi maimulte pe fata. cand am schimbat rulmentul nu am gasit fara ABS si a trebuit sa-i dau coroana de ABS jos ca altfel nu intra.

Asta inseamna ca la E28 exista doua feluri de suport de amortizor fatza: pentru modele cu ABS si modele fara ABS. Ma refer la piesa 1 din imaginea de mai jos. Informativ, piesa 2 este chiar senzorul ABS.

Totusi, nu am reusit sa gasesc doua part number-uri distincte, care sa confirme teoria.
Unclej
motorul fara injectie ,dar cu restu anexelor este 150 eu,dar abia luni ma intorc in buc. si pot sa-ti spun cu exactitate cum merge
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.