Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poze cu 2002tii - adica turbo :-)
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
ccc
Cateva poze cu un 2002tii (turbo) vazut zilele trecute:
florin83
l-au cam stricat cu rollcage-ul ala :retard:

auzi.. da cat baga?
n3o
moama ar fi interesant sa inmatriculezi unu d'asta din 2007 ... cred k or sa se vanda toate maybach-urile si totzi o sa umble cu 2002ti pe strada .. se rup in fite ...si copii aia mici dp trotoatele mizere or sa intrebe mama ...mama mama omu acela de unde are atatzia bani sa imatriculeze asa o masina ... si raspuns sic ....lasa mama k o sa cresti u si o sa ajungi u parlamentari sa dormi toata ziua si votezi legi interesant si o sa iti permiti si u asa o masina ....phoaa ce gluma buna ...nu o sa iti permiti niciodata asa o masina..o sa mergi p jos toata viata ...asa k dragi copi nu mai fiti invidiosi pe totzi nenea. ~parodie dupa taran din spania~
ccc
QUOTE (florin83)
l-au cam stricat cu rollcage-ul ala :retard:

N-as zice, ca nu prea-l vezi. Si iti poate salva viata daca te rastorni la vreun raliu.
Masina e chiar decent preparata. In afara de incuietorile suplimentare la capota si portbagaj nu are altceva pe afara ce sa atraga atentia.

auzi.. da cat baga?

Nush...
alex230ro
:unibrow: http://www.dragtimes.com/BMW-2002-Timeslip-1132.html
:unibrow:
n3o
:eek:
florin83
QUOTE (alex230ro)

sa tot aiba vreo 5-600 cai.. :eek:
butcky
de asta ce ziceti? :eek:
CAT
foarte frumos, da eu zic ca nu e BMW, ci Opel :unibrow:

astept pareri... oare ma insel?
jorj3l
ooooooooo da !
Nu`i BMW !
Opel !
CAT
Manta A...oricum foarte frumoasa...
iulian325
pacat ca opel a facut putine masini reusite

mi-am dorit Manta B 400 dar nu am gasit-o ...
CAT
manta B - prima mea masina smile.gif chiar daca nu era 400, 110 cai imi erau suficienti la vremea aia...
oricum B400 nu stiu sa fie in RO. mai sunt ceva pe la 250 cai , cu motoare 3000cmc de omega.
iulian325
ce-ai facut cu ea?
florin83
intrebare de baraj: ce legatura are discutia voastra cu topicul? :retard:
iulian325
o puteai face cam asa:
biggrin.gif
Viper05
@ccc masina fotografiata a concurat vreodata in raliuri? sau e numai de expozitie?
iulian325
QUOTE (florin83)
intrebare de baraj: ce legatura are discutia voastra cu topicul?  :retard:

...discutam si noi, ce te bagi... :drool:
CAT
butcky e vinovat smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.