In zona in care este fulia putzin mai jos de filtrul de ulei... nu e umed e doar mai mult praf prins in zona aia si asta se intampla cand apar ceva fluide in zona...
referitor la bucse s-a rezolvat treaba..

pur si simplu am un scartzait in pivotul de bascula stanga si asta ma deranjeaza pe mine... uneori se aude alteori nu... am fost ieri la mecanic care s-a uitat la ea si mi-a spus ca nu are sens sa schimb nimic ptr ca masina e OK doar ca sunt eu paranoic...

ideea este ca in masina la mine nu se aude nimic (antifinajul beton si totul sta ca lumea inauntru) si orice zgomot ma pune pe ganduri... omul mi-a zis totusi sa pregatesc incet niste bani ptr bascule fata cu tot cu bucse si sa le schimb cam intr-un an... momentan nu este nici o problema... cu pivotul ala o sa vad cum o sa ma obisnuiec dar oricum nu ma omoara zgomotul ala ptr ca e destul de infundat si nu se aude decat rareori si doar atunci cand e liniste in masina... sa fiu sincer se aude asa de cand am luat masina si am observat zgomotul prima data anul trecut in vara pe autostrada in Austria...

eram obosit si ca sa ma pot concentra am oprit muzica si toate elenmentele de distragere a atentiei...