Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW 850i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
V12inside
BMW 850i, 1991 (motor 1995 160.000km), cv Getrag 6 viteze. Totul este functional. 8500E
http://www.computergames.ro/forum/showthre...ad.php?t=201000
florin83
de curiozitate, cat consuma? biggrin.gif
Darren
Mai conteaza? E V12 laugh.gif
:drool: intr-o zi o sa apuc si eu sa-mi cumpar asa ceva
Bafta la vanzare!
florin83
pai tocmai d-aia intreb.. ca toti zic la fel.. ca nu conteaza biggrin.gif

eram curios doar smile.gif
n3o
Bine ai venit ... ma bucur k m-ai ascultat si sper sa iti placa printre noi smile.gif
V12inside
bine v-am gasit, iar pina il dau sper sa ne vedem la o intalnire daca imi spune si mie cineva se organizeaza asa ceva printre forumisti de aici biggrin.gif
consuma exact cat scrie in carte, 20 urban cu cateva reprize ca de.... 9 la 90/h, 10 la 120/h din pacate majoritatea drumurilor sunt facute in oras
http://www.e31.net/technik_e.html
n3o
tocmai ai ratat un bimmerfest ...editia Bimmerfest 2006 27-28 Mai Cheia
pentru niste poze incearca
aici
V12inside
QUOTE (n3o)
tocmai ai ratat un bimmerfest ...editia Bimmerfest 2006 27-28 Mai Cheia
pentru niste poze incearca
aici

am vrut sa vin chiar am postat parca pe alt site din pacate am avut alte probleme si nu am putut ajunge la intalnirea de la miorita
n3o
hmm si vazusem un 850 care a intors in parcare la hotel cheia ... pacat k doar a intors ... a plecat sad.gif si avea si nr straine
florin83
or sa se faca si intalniri.. urmareste forumul intalniri
urban
N-a fost asta pe autovit acum cateva luni?
V12inside
nu asta, a fost una automata. nici nu v-a fi pe autovit.
n3o
NU O MAI DAI ... ce bine :nod:
SUPERBEC
deci facem intilnire sambata???? biggrin.gif

suna mai bine decat ursuletu smile.gif)
n3o
vin si eu ... dar dam si un fotbal :nod:
V12inside
Da, nu o mai dau, era sa fac o mare grelseala....probabil caldura asta biggrin.gif
sambata suna tentant daca nu plec la munte, hai sa discutam pe alt topic, am planuri mari pt 8 wink.gif)
florin83
nu faci si tu un topic sa ne zici cate ceva despre ea, poze, planuri.. biggrin.gif
n3o
:nod: un topic separat aici in cadrul seriei e31
urban
Intrebam pentru ca am vrut sa o iau pe cea de pe autovit insa cand am sunat era deja data. As fi luat-o pe asta dar momentan n-am cash. Acum ca nu o mai dai o sa incep sa strang ca poate cine stie .. smile.gif
Oricum as vrea sa o vad. Daca aveti vreo intalnire sambata ziceti ca poate dau o raita pe acolo.
n3o
QUOTE (V12inside)
sambata suna tentant daca nu plec la munte

la un fotbal ne vedem ?? aici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.