Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tobe
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
cristic
Cine stie daca traseul motor->toba intermediara de la M40 este la fel cu cel de la M10 ????

Sonda lambda de la M40 este aceeasi cu sonda lambda de la M10 ?
316i
Ti-ma zis de 3 ori ca nu merg tobele de M40 pe M10 fara taiat, sudat, etc. la capete.
Si nici sonda lambda nu e la fel.
alex230ro
Oarecum on topic stie cineva un traseu pt 1,6 M40 cred?Motorule de pisica si e pus pe un urs cred ca e M40 ca nu am apucat sa-l vad ca lumea smile.gif
cristic
vroiam sa ma asigur tongue.gif
316i
Tobele de E36 n-au nici o legatura cu cele de E30.
Gabi_323i
m10 nu are sonda lambda smile.gif
cristic
de ce esti tu asa sigur?

M10 cu sonda lambda iti zic sigur ca exista e modelul cu 75 Kw si cu catalizator
Gabi_323i
bine ma smile.gif
adiztz
QUOTE (cristic)
de ce esti tu asa sigur?

M10 cu sonda lambda iti zic sigur ca exista e modelul cu 75 Kw si cu catalizator

Ce se intampla daca nu ai sonda lambda? [318i M10, '87]
cristic
cica consuma mai mult si nu merge motorul chiar ok, dar astea sunt decat vorbe :cool:
316i
Nu sunt decat vorbe. Orice masina prevazuta cu sonda lambda care o are defecta consuma mult.
Exemple concrete: 520i M50 '92 cu sondeLE busite = 25%, Schimbat ambele sonde 11-13% condus oricum vrei tu.
316i M40 '90 scos mufa de la sonda sa vad daca mai e vie si mers 100km = 13% in oras de la ~10%.
Mith busted. laugh.gif
cristic
cu alte cuvinte cine are sau poate sa faca rost de o evacuare(teava) unde se prinde sonda lambda? biggrin.gif
n3o
M50B20 consuma doar 11-13% :eek:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.