Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Aer conditionat
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Iulika0069
Am cumparat aseara un aparat de AC (nu pt masina biggrin.gif) si am o nelamurire/intrebare:
- meseriasii care il vor monta trebuie sa aiba la ei pompa de vid? In cazul in care nu au ii trimit la plimbare?

Din ce citisem mai de mult pe diverse forumuri, in cazul in care nu se foloseste aceasta pompa de vid, randamentul e mult mai scazut

Cand am umplut cu freon instalatia de pe E36, respectivul a scos mai intai aerul din instalatie, a lasat 7-8 minute sa verifice daca sunt sparturi in instalatie si dup-aia a umplut-o cu freon

Ah, si inca o kestie:
- AC-urile vin deja umplute cu freon sau umplerea se face la fata locului?
SUPERBEC
ai 2 variante

1 use the force
2 wait and see

ieri ai facut comanda? si eu astept sa vina astia cu AC-u , dar nu cred ca il monteaza azi sad.gif(

p.s. ce model ai luat,de unde?
Iulika0069
Aseara l-am luat din Metro Voluntari: Panasonic CS-YW12DKE -> 12.850.000
Azi am sunat la toti montatorii si m-am programat la SYSTEL pe 18 iulie.. sad.gif
M-au asigurat ca vin si cu pompa de vid :unibrow:
Sorin
18 iulie
:eek: :eek: dar astepti nu gluma
n3o
cat costa sa reumpli instalatia cu freon ?? si cate tipuri sunt ecologic si d'ala normal ??
Iulika0069
N-am idee cat costa sa reumpli instalatia.. probabil undeva la 150ron..
Legat de "ecologic", io stiam ca toate sunt ecologice, cu exceptia acelui R12 folosit de ex la E30 sau la Arcticele mai veki smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.