Help - Search - Members - Calendar
Full Version: COSTINESTI
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
n3o
Pentru cei dornici sa dea o tura pe litoralul romanesc ii sfatuiesc sa treaca si pe la Costinesti .... noua statiune Costinesti caci dupa viitura de anu tercut de prin septembrie nu mai ramasese nimica a fost reconstruita din temelii, plaja lacul si obeliscul a fost si ele refacute .. o parte din plaja ai carei faime cu pietrele pe fundul marii de iti rupeai picoarele pana sa reusesti sa intri pana la brau in apa s-a dus fiind adus nisip fin si acoperit aproape in totalitate , obeliscul vechi a fost daramat si construit unul mai mare si mai froms in locul lui luminat frumos pe timpul noptii, casutele de piatra in care acum o perioada turistii isi faceau nevoile in ele au fost si ele modernizate curate zugravite vopsite ushi schimbate cu tamplarie de pvc si termopan si mobila noua ... discoteciile si ele modernizatem, lacul cu iesire la mare a fost curatat in totalitate aproape ca i se poate vedea fundul ... totusi nu sfatuiesc pe nimeni sa faca baie in el , decat celor ce beau sprite si vor sa aibe parte de senzatii tari deoarece mai zburda cate un serpishor 2 prin apa ... in rest apa in lac este mult mai calda decat in mare ea fiind reinprospatata cu apa de mare datorita canalului cu iesire la mare (canal deschis trecerea de o parte si de alta a canalului se face pe un pod tot si el nou construit foarte frumos de altfel) zidul de aparare dinspre mare spre lac a fost reconstruit si modernizat ...iar de curatenie nu mai vb ... pot sa spun cu mana pe inima ca este cea mai curata statiune si cu avans destul de mare (momentan)
preturile sunt si ele destul de accesibile inca ... 1halba de bere la terasa max este 20.000 (cel mai important) de mancat se poate manca foarte bine la o pensiune de langa gogoasa infuriata ,au preturi foarte foarte bune ... nu imi amintesc foarte bine preturile dar pot sa spun k decat sa iau o shaorma am mancat 3 feluri d mancare si m-am saturat .
Momentan nu am poze sa va fi aratat sad.gif
ccc
Cand ne arati poze???
n3o
pai treb sa plec zilele astea ... promit ca fac poze :nod: ... prima data nu am avut aparatul la mine :crybaby: o sa stau cam toata vara pe acolo ... o sa vin saptamanal sau la 2 sapt si deci or sa vina poze incontinuu .
mike.omega
Da pot sa zic si eu la fel! Costinestiul s-a refacut dupa inundatii, desi eu prina zona descrisa mai sus am trecut noaptea, nu am vazut semne de inundatii sau mai stiu eu ce smile.gif

PS: atentie la radare! :ninja:
n3o
pai cand sa mai vezi semne de inundatii dk au refacut totul cum era inainte + ca inca se mai lucreaza pana in septembrie anu asta , nu vad la ce ar mai putea sa lucreze
sixx
Poate o sa ma injure multi acum, dar ultima oara cand am fost, anul trecut intr-o seara, n-am gasit nici o terasa in care sa pot manca ceva in care sa nu rasune manele.

Changes ?
n3o
dk ai fi citit de la inceput dap .... gandeste-te ca ce era inainte a fost luat de ape laugh.gif
sixx
Stiu.
Chiar am trecut acum o luna cateva minute pe acolo sa vad cum arata.. si inca se muncea din greu.

O sa trec si peste 2-3 saptamani.. sa vad ce a luat apa.. si ce a mai lasat wink.gif
n3o
laugh.gif
mike.omega
QUOTE (n3o)
pai cand sa mai vezi semne de inundatii dk au refacut totul cum era inainte + ca inca se mai lucreaza pana in septembrie anu asta , nu vad la ce ar mai putea sa lucreze

Stai ca n-am zis ca am fost ieri, am fost de 1 mai cand inca litoralul era amortit si se lucra la amenajari. Acolo pe faleza erau deja cateva terase deschise, muzica decenta(adica nu manele) si Ringul era incins, iar fara manele! biggrin.gif
n3o
:nod: intr-adevar inca nu este plin sezon ... dar oricum eu ziceam despre ce este Costinestiul acum in comparatie cu toate celelalte statiuni smile.gif
INTERCEPTOR
eu plec pe 8 iulie
si stau 1 saptamana.sper sa scap de radare .desi vre au s ai dau un tun l ainterceptor BLANA.sa vad cat duce:Psper sa nu fie nimic prin zona
n3o
sper sa fiu si eu pe acolo tongue.gif
INTERCEPTOR
tu sa dai telefon in week end.sa vb poate vin in costinesti .mai stam o noapte mai vb .
n3o
:nod: ...sg chestie este k inca sunt in Bucuresti si nush dk ajung in weekend am niste probleme cu primaria ...sper sa ajung :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.