Pentru cei dornici sa dea o tura pe litoralul romanesc ii sfatuiesc sa treaca si pe la Costinesti .... noua statiune Costinesti caci dupa viitura de anu tercut de prin septembrie nu mai ramasese nimica a fost reconstruita din temelii, plaja lacul si obeliscul a fost si ele refacute .. o parte din plaja ai carei faime cu pietrele pe fundul marii de iti rupeai picoarele pana sa reusesti sa intri pana la brau in apa s-a dus fiind adus nisip fin si acoperit aproape in totalitate , obeliscul vechi a fost daramat si construit unul mai mare si mai froms in locul lui luminat frumos pe timpul noptii, casutele de piatra in care acum o perioada turistii isi faceau nevoile in ele au fost si ele modernizate curate zugravite vopsite ushi schimbate cu tamplarie de pvc si termopan si mobila noua ... discoteciile si ele modernizatem, lacul cu iesire la mare a fost curatat in totalitate aproape ca i se poate vedea fundul ... totusi nu sfatuiesc pe nimeni sa faca baie in el , decat celor ce beau sprite si vor sa aibe parte de senzatii tari deoarece mai zburda cate un serpishor 2 prin apa ... in rest apa in lac este mult mai calda decat in mare ea fiind reinprospatata cu apa de mare datorita canalului cu iesire la mare (canal deschis trecerea de o parte si de alta a canalului se face pe un pod tot si el nou construit foarte frumos de altfel) zidul de aparare dinspre mare spre lac a fost reconstruit si modernizat ...iar de curatenie nu mai vb ... pot sa spun cu mana pe inima ca este cea mai curata statiune si cu avans destul de mare (momentan)
preturile sunt si ele destul de accesibile inca ... 1halba de bere la terasa max este 20.000 (cel mai important) de mancat se poate manca foarte bine la o pensiune de langa gogoasa infuriata ,au preturi foarte foarte bune ... nu imi amintesc foarte bine preturile dar pot sa spun k decat sa iau o shaorma am mancat 3 feluri d mancare si m-am saturat .
Momentan nu am poze sa va fi aratat