Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Recarosare
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Viper05
Daca recarosez o masina din 95 pe niste acte din 90 ce an de fabricatie va fi trecut in noul talon?

Pt recarosare imi ajunge talonul(RO) sau imi trebuie si o bucata de fier care apartine talonului?
CAT
ramane in talon data initiala (deci 90) si itzi trebuie si bucata de caroserie cu seria.

mai multe detalii gasesti aici http://www.rarom.ro/
ce interfata infecta are :puke:

uita-te la rubrica CUM FAC SA... / schimb caroseria/sasiul unui vehicul?
Viper05
Multumes de informatie CAT , in teorie suna bine , dar oare la ce costuri se ridica toata treaba?

Pare foarte foarte tentant
ve
Pare foarte tentant dar e greu de adus masina de afara (daca nu o ai deja aici). Daca vrei sa o aduci pe roti trebuie sa platesti vama ca pentru o masina. Penru bmw-urile vechi cam shtii cat trebuie sa platesti in vama asha ca nu prea e rentabil (accize, tva). Pentru masini cu cilindree mica poate merge.

Daca vrei sa platesti vama la piese (caroserie) atunci masina trebuie demontata si adusa pe platforma (motor scos, punti scoase, etc). Asta daca nu poti sa rezovli cumva cu vama.

Intr-adevar vama pe o caroserie e acceptabila. Numai sa poti sa o importi ca o caroserie.
Viper05
Masina e aici si e impecabila , altfel nici nu ma gandeam sa ma bag in asa ceva
ve
asta schimba datele problemei.
daca ai vama platita pe caroserie credca poti sa te duci la rar cu actele ambelor masini si sa ceri consultanta.
sau poate exista firme sau "baieti" care se ocupa de tot.

din cate shtiu "recarosarea" trebuie facuta in service-uri agreate de rar pentru operatiunea asta. si se face in doi pasi: recarosare si remotorizare.
comisaru
Dar pentru schimbare de motor, ce conditii trebuie sa indeplineasca motorul(Poate fi trecut in carte un motor care n-a fost niciodata montat pe tipul respectiv de caroserie, dar are parametrii, capacitate si putere, asemanatori cu ai altor motoare care insa au fost montate de fabrica pe caroseria in cauza?)? E nevoie ca schimbarea de motor sa se faca tot in service-uri agreate de RAR?
CAT
informatii oficiale gasesti aici http://www.rarom.ro/

poti chiar sa ii suni si sa intrebi. mie mi-au trimis cei de la RAR Bacau o confirmare prin fax in Germania cand am cumparat masina ca motorul este conform euro3. a durat mai putin de o ora. sincer sa fiu, nu ma asteptam , mai ales ca am o parere mai "speciala" despre RAR...
n3o
da ca sa faci recarosare stiu k masina treb sa fie identica cu cea carosata ...adik si anu de fabricatie parka :paranoid:
ve
masina trebuie sa fie identica dar anul de fabricatie nu.
eu zic ca trebuie sa ceri consultanta inainte. le duci actele de la cele doua masini si ei zic da sau nu. avand in vedere ca se plateste serviciul eu zic ca poti sa te bazezi pe raspunsul lor.
Viper05
Din cate am inteles nu poti recarosa toata masina deodata , trebuie sa o faci pe rand , odata motorul si dupa aia caroseria sau invers.

Mai multe detali saptamana asta pt ca ma interesez direct la sursa :unibrow:
n3o
adik ti-ai luat inima in dinti si ai sunat la rar ?
Viper05
nu , am gasit o cunostinta care lucreaza la RAR
INTERCEPTOR
si pana la urma se face sau nu?si cat costa??
Viper05
Inca nu am ajuns , am mult de lucru , dar promit ca saptamana asta va scriu toate detaliile
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.