Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e36 facelift e46
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E36
n3o
:eek: http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfoto...p?TOPIC_ID=2440
eu de obicei urasc tuningul exterior dar la asta iubesc prea mult aman2 masinile si prefer sa ma abtin

:paranoid:
[/list]
CAT
e ceva destul de comun "pe afara" sa se faca face-lift de genul asta...

am vazut multe care chiar aratau ok, dupa cum cred ca si cel pus de tine nu arata prea rau. atat vreme cat e facut cu bun simt si e lucrat ingrijit, exista posibilitatea sa iasa un lucru bun , pe care eu nu l-as considera nici un moment kitch.
Viper05
Cu bani cu care faci modificarile cred ca poti sa faci un upgrade adevarat de la e36 la e46, dar nu cred ca asta e problema ,poate unii doar vor sa fie altfel
n3o
QUOTE (CAT)
exista posibilitatea sa iasa un lucru bun , pe care eu nu l-as considera nici un moment kitch.

la asta vreau ma refeream si eu , depinde fiecare cum priveste face-lift-ul asta ori iti place ori nu ...ori este la rubrica tzaranisme ori te admira lumea :paranoid:
n3o
2 obiectii am la masina de fatza ,aripile spate merg putin mai bombate sa mearga la linie cu fata iar bara spate face masina cam butucanoasa :|
SUPERBEC
cu un tinichigiu nebun s-ar putea pune si stopurile de e46 biggrin.gif

prefer totusi e46 fara facelift ,2001 rullz
n3o
pai poate se pot schimba si aripile spate cu tot cu portbagaj stopuri si bara spate sa o faci e46 direct...
am mai gasit unul http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfoto...p?TOPIC_ID=3577

aR99bMw
imi place !! biggrin.gif
n3o
=D>
CAT
bravo lor!
asta inseamna sa nu itzi bati joc nici de masina si nici de bani. probabil ca modificarile au costat cateva mii de euro, bani cu care altii si-ar fi pus tot felul de "avioane" pe masina...
florin83
altii poate si-ar fi luat direct e46 biggrin.gif
n3o
cam greu mai ales coupe si cu facelift adik banuiesc k ar mai fi bagat niste banutzi in + p langa
aR99bMw
as vrea si io m paket pe masina...... :eek: aia mi ciuda ca nu are....dar deocamdata ma multumesc cu roatele de M6 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
n3o
off-topic: poze ... ? :unibrow:
n3o
am gasit unu care a facut si spatele
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfoto...p?TOPIC_ID=1495
Viper05
Incredibil asta si-a pus si stopurile, da tot nu inteleg de ce nu a facut upgrate la un e46 , sigur nu din motive financiare , treaba aia sigur a costat o mica avere
CAT
omul a vrut sa faca o masina a lui... sunt unii care baga mii de euro intr-o masina care initial a costat probabil mai putin decat sistemul audio sau farurile cu xenon.
n3o
da cat sunt farurile cu xenoane modificate la e36 ??
si ce costa asa de mult upgrade-ul k sunt si oem-uri de e46 nu original bmw aripi fata spate faruri si stpopuri dezmembrari capota la fel tongue.gif restul este vb despre bending the metal ...cred :paranoid:
Zerofast
cam la cat ar ajunge sa faci asemenea minunatie wink.gif tongue.gif
MARI_NSL
dar un link ceva ? unde prezinta calumea ce modificari a facut ? aveti ? sa arate tot .. ce a taiat ce a sudat ...etc
Roby_325
cauta pe bmw syndikat la fotostory
multi au acolo poze..
acolo mi-am cautat si eu cand am facuto pe amea smile.gif
MARI_NSL
am gasit ceva ... credeam ca stie careva un link direct sa nu stau sa caut de nb smile.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.