Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand lucasuri e46
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Tytus
fara facelift.2 buc,dreapta si stanga sunt ca noi,galbene,900.000
mi-am luat albe, nu fur..... tongue.gif tongue.gif
n3o
moama d'alea albe de M ? poze nu ai :unibrow:
Tytus
negociabil;o sa fac si poze laugh.gif
Tytus
600.000 uppppp
CAT
lucas alb E39 = 24 RON bucata. la METEOR

incepi sa te apropii de pretul real smile.gif
CAT
nu sunt sigur ca sunt identice, dar asa arata la E39...
Tytus
felicitari.sunt 110% originale avand in vedere ca la reprezentanta la Filaret sunt 1500000 originale albe :finger: :finger: :finger:
Tytus
anunt nou:Donez lucasurile iar intalnirea cu mine va costa 500.000 :finger: :finger: :finger:
akajohn
Ultima data te-am vazut gratis tongue.gif .... wink.gif oricum apreciez gestul caritabil din partea ta...smile.gif))))
Tytus
acum sunt mai bronzat si mai scump biggrin.gif biggrin.gif
florin83
QUOTE (Tytus)
anunt nou iar intalnirea cu mine va costa 500.000 :finger: :finger: :finger:

auzi ma.. fara prostitutie pe aici, inca nu e legal

laugh.gif laugh.gif

QUOTE (akajohn)
Ultima data te-am vazut gratis tongue.gif .... wink.gif oricum apreciez gestul caritabil din partea ta...smile.gif))))

:paranoid: :paranoid: :puke: :puke:
akajohn
QUOTE (Tytus)
acum sunt mai bronzat si mai scump biggrin.gif biggrin.gif

si eu m-am colorat nitzel in weekend... vre-o 2 zile la mare...wink.gif
florin83
ce ghei laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Tytus
@akajohn ai lucasuri?daca tot esti bronzat ca mine... biggrin.gif biggrin.gif
florin83
da tu te-ai interesat inainte sa vezi daca se potrivesc de la compact la sedan?
Tytus
@florin :daca ai si tu lucasuri te primim...daca nu nu mai fii gelos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tytus
QUOTE (florin83)
da tu te-ai interesat inainte sa vezi daca se potrivesc de la compact la sedan?

pai pe alea albe le-am comandat de sedan si se potrivesc biggrin.gif biggrin.gif so...nu avea grija matroana noastra biggrin.gif biggrin.gif
CAT
QUOTE (Tytus)
felicitari.sunt 110% originale avand in vedere ca la reprezentanta la Filaret sunt 1500000 originale albe :finger: :finger: :finger:

nu inteleg care e treaba cu degetul. frustrare? nu poti comunica decat prin semne?

A ! si nu sunt 24 RON, ci 20. bucata.
pe Real OM sunt 40 de dolari setul.
am schimbat unul dintre semnalizatoare acum cateva luni si nu este nici o diferenta vizibila intre cel nou si original. Iar pe cele originale nu era trecut nici un producator.

oricum , nu vreau sa starnesc o disputa pe aici, asa ca te las...
Tytus
nu, nu e de loc frustrare ca am vrut sa imi iau si eu neoriginale (fk poate le ai) si tot ce am vazut erau aburite (sunt etansate foarte bine.... ) asa ca am mers pe originale de pe realOEM.daca tu ti-ai luat asa si sunt le fel si nu se aburesc bravo tie biggrin.gif biggrin.gif

ps.nici nu ai cum sa te certi cu mine ca sunt mai glumet de felul meu;ma enervez mai greu..acolo sunt si litere si semne daca te uiti atent...
bafta biggrin.gif
CAT
la fel biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.