Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stopuri noi sau SH?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Darren
Am o problema cu stopurile: tabla care reprezinta un fel de cablaj pentru circuitul intern al stopurilor s-a desprins din niturile de plastic, a facut joc, contact imperfect, whatever, si in dreptul contactelor cu becurile de frana s-a topit. Adik eu nu prea am stop pe frana pe unul din ele, decat daca scot becul, mai indoi putin lamelele de la fasung, si "reparatia" tine vreo 2 zile. Norocul meu ca am eleron cu stop pe frana format din multe becuri, deci deocamdata nu reprezint un pericol public.

Am 3 optiuni si nu stiu ce sa fac ca sa rezolv: sa cumpar 2 stopuri SH (am vazut pe 4tuning la preturi intre 100 si 150ron), sa cumpar 2 stopuri noi turcesti (model M, cu semnal alb) la 500ron, sau sa cumpar 2 stopuri cu leduri la vreo 700ron.

Voi ce ati face?
n3o
2 cuvinte de fapt un cuvant si o LITERA M rullz , parerea mea cele mai aspectoase sunt cele cu semnal alb smile.gif
Robert
Eu am 3 motive pentru care as alege stopurile originale, second-hand:
1. Masinile mai vechi arata mult mai bine (si chiar valoreaza mai mult) stock.
2. Calitatea pieselor "aftermarket" este, de regula, inferioara pieselor originale. Deseori, chiar atunci cand compari aftermarket noi cu originale second-hand (vezi experienta mea foarte recenta cu demarorul). Lucru valabil in special in cazul pieselor care nu se uzeaza in mod curent.
3. Piesele second-hand sunt, de regula, mai ieftine.
Ionut
Exista 3 posibilitati:
1. daca nu ai bani, alege sh;
2. daca dispui de mai multi bani alege de M;(alegerea mea)... biggrin.gif
3. daca ai si mai multi bani, ia-le pe cele cu leduri;
akajohn
primele 2 variante sunt OK... alea cu leduri mi se pare de fitze si nu aduc o imbunatatire atat de mare masinii... mai bine mai cumperi ceva de banii aia si iesi mai bine per total... desigur daca ai bani poti lua ce vrei...
Darren
Ah, am uitat sa mentionez biggrin.gif nu prea am bani, dar ma gandeam sa astept pana strang. Din ce am vazut mai sus, ma voi opri din strans pana am bani de unele M replica. Poate gasesc pe undeva pt. 4 usi SH (in general, cele de coupe sunt pe toate drumurile)
n3o
QUOTE (Robert)
..Masinile mai vechi arata mult mai bine (si chiar valoreaza mai mult) stock...

pai nu exista optiunea de fabrik cu stopri si semnale de M pe vremea aia ?
QUOTE (Darren)
..cele de coupe sunt pe toate drumurile...

mai putin masinile sunt pe toate drumurile
SUPERBEC
la diferenta asta de pret tu mai stai pe ganduri ???tongue.gif

sh, nu uita de faruri

tuningul ieftin sux
n3o
QUOTE (SUPERBEC)
tuningul ieftin sux

tereferi la FK-urile cu led-uri ? sau la ce
Darren
Cred ca se referea la elemente de tuning SH. Sau nush, sa ne lamureasca.
SUPERBEC
QUOTE (n3o)
QUOTE (SUPERBEC)
tuningul ieftin sux

tereferi la FK-urile cu led-uri ? sau la ce

da , la fk , in pro, etc... nu am vazut un set aftermarket sa ajunga la calitatea pieselor de fabrica

cred ca exista smoked si pentru sedan.. alea imi plac cel mai mult, poate gasesti sh
petre21
SH originale-calitate garantata BMW! :nod:
Darren
Da, dar unde gasesc eu SH originale M replica? Pentru 4 usi biggrin.gif
akajohn
bune frate ce gasesti sa arate bine...wink.gif daca gasesti modelul tau original in conditie buna sh atunci e super OK... serios... chiar m-am uitat pe la e36 -uri si arata super OK cu designul lor original... eventual vezi daca poti sa faci ceva sa previi evenimentul care ti-a distrus acum circuitele...
n3o
de gasit gasesti stopuri de M originale.... bavaria... laugh.gif ..numai k t jumulesc de viu.
io'sŪ
@ Darren: am stopuri stock SH de vanzare, fa-mi o oferta sa nu ma mai lovesc de ele pe balcon biggrin.gif
am si stopuri Ka Tuning cu leduri :unibrow: si daca ma enervez le pun la mine si le vand pe cele de pe masina (smoked) si astept oferta si la astea
Darren
Sunt frumoase alea cu led, si cele smoked, dar pe masina culoarea neagra mie mi se par ca merg ce-l mai bine cele alb-rosii.
Ma tenteaza toate, inclusiv cele stock, trebuie sa ma gandesc ce fac..
Inca n-am gasit alb-rosii (nici nu prea am cautat) biggrin.gif
n3o
incearca aici.. :nod:+ inca vreo 20 de americani transportul cred .
comisaru
Aia nu prea trimit in Romania. Daca poate cineva sa cumpere de pe eBay(contra unui comision) sa spuna, c-am si eu nevoie de cate ceva de-acolo.
E 20$ transportul p teritoriul USA.
n3o
pai stiam k sunt magazine care aduc in Romania asta 1 si 2 se vb cu vanzatorul in particular k scrie in subsol k WILL SHIP WORLDWIDE si te intelegi cu el si ti-l trimite
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.