Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lineage II C4
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Darren
Joaca cineva acest joc? Daca da, pe ce tip de server? High-rate, low-rate?
florin83
ah.. nu.. si tu???? :retard: :retard: :retard:
am prieteni care de ~2 ani de cand a aparut (defapt erau versiuni beta) joaca non stop.. nu stu cum nu s-au mai saturat de el..
SUPERBEC
e o prostie de joc o sa iti dai seama la lvl 75 biggrin.gif

daca ai dubii despre ceva poti sa ma intrebi am jucat prea mult timp .
florin83
darren, vezi ca poti sa cumperi adena si itemuri de pe ebay :unibrow: :unibrow:
Darren
Bine, mey tongue.gif
Altcineva mai joaca?
n3o
eu mai joc din cand in cand pe www.lineage.ro am ajuns la lvl 22
Darren
singurul server pe care l-am incercat (si pe care joc) este www.valhalla.ro
e un server low-rate, dar nu are wipe.
n3o
slab slab are doar 150 de jucatori din cat stiu eu lineage.ro are vreo 4-5000 smile.gif
Viper05
de unde pol sa-l iau?
Darren
clientul de lineage II C4 il poti downloada de pe site-ul oficial www.lineage2.com la sectiunea download, sau de pe un alt mirror. Cred ca e si pe softpedia.
Ca sa joci trebuie sa te conectezi la un server, si aici ai 2 optiuni:
- server de oficial (pirat marea majoritate, ca nu prea are lumea bani de licente). Pentru astfel de servere cred ca trebuie sa downloadezi de la cei care tin game serverul un patch, ceva, peste clientul oficial.
- server free (l2j) facut baieti care se pricep sa-l administreze/seteze. la serverele free apar multe bug-uri (daca serv. e la inceput) sau nu sunt implementate toate optiunile din jocul oficial. Si la astfel de servere trebuie sa folosesti un anumit patch, sau o anumita versiune de system (e un dir din joc). Pe valhalla de ex, merge ultimul client oficial, si trebuie sa editezi fisierul hosts ca sa te conectezi, fara nici un alt patch.
n3o
iar cand vrei sa joci intra in system din folderul jocului si intra in executabilul ala , doar asa o sa iti mearga dk intri in ala care apare cum ai intrat in folderul lui o sa se conecteze la server-ul mama . smile.gif
Darren
Ca sa nu se mai duca pe serverul mama, se modifica fisierul hosts din directorul windows (ma rog, e intr-un sub-director pe acolo)
L2.exe se executa direct daca NU trebuie sa faci update la client cu ultima versiune de pe oficial. Unele servere nu te mai lasa sa te conectezi decat daca ai un client cu ver < x.

Tips: Se pare ca magii sunt de preferat fighter-ilor.
n3o
aia cu modificatu nu stiam.
MAGII ruls fiindca ii iei de la distanta si au multe seritlicuri :nod:
am si eu o intebare d al ce lvl poti sa spargi lucruri si sa faci alte lucruri cu dwarfi ?!? adik sa ii dai combine cu o arma ceva de genu' ?
Darren
Nu stiu, n-am avut nici un char dwarf. Dar si aia rules.
n3o
ce auzisem este k cele mai tari arme sunt cele combined si alea combined sunt facute doar de dwarfi :unibrow: care treb sa aiba un anumit level de experienta
ccc
Cine imi explica si mie, pe scurt, ce fel de joc e si cum merge treaba. Ca sa stiu daca ma bag.
A, si joaca fiecare pt. el sau sunt echipe, ceva?
n3o
mmorpg este genu adik mass multiplayer online rpg si joaca fiecare pentru el sa ajunga cel mai tare se poate juca si in coalitie in echipa poti ai casa de unde sa iei magiile si tot ce ai nevoie si sa te teleportezi cand vrei sa scapi .... poti sa ai sotie in joc .... animale.. jocul este in genul sau copiat dupa World of Warcraft.
florin83
QUOTE (ccc)
Cine imi explica si mie, pe scurt, ce fel de joc e si cum merge treaba. Ca sa stiu daca ma bag.
A, si joaca fiecare pt. el sau sunt echipe, ceva?

link

QUOTE (n3o)
jocul este in genul sau copiat dupa World of Warcraft.

a aparut inaintea lui WOW biggrin.gif
n3o
asta nu stiam dar l2c4 e aparut d curant versiunea asta este ca si partea a 4 joculuo .adik din cate stiu nu poti sa faci update la versiunea astea treb instalata ea asa .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.