Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M3 E92??
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E90, E91, E92, E93
mikilol
oare asa va arata??
aR99bMw
n-ar fi rau sa fie biggrin.gif
Ionut
frumusel...sa speram ca asa o sa arate.... :cool:
FiaGT
oare peste kt timp o sa il vedem pe strazi? :eek:
Viper05
nu cred , toate sunt photoshop

Pcat ca nu se mai gasesc potoshopurile facute inainte sa apara e60 cand toti desenau facand referire la e39 si toti credeau ca sunt poze "oficiale" bineinteles niciunu nu a fost nici pe aproape
FiaGT
nu prea cred ca sunt facute in photoshop...am gasit si pe top gear despre noua serie 3 http://www.topgear.ro/metal/0/369/BMW-Seria-3.html ... biggrin.gif
Viper05
Pai ala nu e M3
FiaGT
nu e m3..am zis k e seria 3..da tot cam asa o sa arate..deci ii posibil sa sa fie adevarat..
n3o
nu este rau :drool:
n3o
asa parka arata si mai k-lumea biggrin.gif , pare mai interesdant decat un lamborghini si alte masini exotice :eek: parerea mea .
n3o
ceva teste :unibrow: http://www.youtube.com/watch?v=6OLVWZGWVPI
alex_maniacu_91
sunt de acord cu tine .Arata bestial
n3o
:nod:
n3o
a aparut in sfarsit mult asteptatul M3 e92 !!! incredibila silueta
parerea mea este ca arata bestial, o masina de nota 10 in ciuda asteptarilor pesimiste...va avea plafonul din fibra de carbon standard ,aripile au fost umflate ..narile au fost restilizate si arata mult mai bine fata de versiunea in 4 ushi unde partea de sus a narii ramane prinsa de capota cand aceasta se deschide, cat despre motor un v8 derivat din renumitul v10 de 507 cai ...inca nu se stie cati cai o sa aiba , se asteapta in jur de 450 de cai probabil va fi dotata si cu SMG3 ...ramane de vazut.
Masina a fost prezentata la salonul de la Geneva ..niste informatii referitor la masina ...
Gimi
Cel din dreapta primei poze nu e Emanuel Ilina ?!?!?
butcky
QUOTE (Gimi @ Mar 9 2007, 10:06 AM) *
Cel din dreapta primei poze nu e Emanuel Ilina ?!?!?

Seamana putin, dar nu cred ca e el...
n3o
LOL , da referitor la masina nu are nimeni nimica de spus ?
georgem
Pai ai zis tu... Noi suntem cu masinile ceva mai vechi, nu ne uitam la astea noi-noute.
florin83
draguta masina.. dar jantele astea ca pe e46 csl sunt superbe wub.gif
TiL
Arata surprinzator - design in forta care nu caracteriza ///M pana acum: capota cu "cocoasa", branhia nu mai are grila fina ca inainte etc.
Totodata surprinzator de bine, in comparatie cu 3-ul sedan...
n3o
an gasit ceva ... nu stiu daca este adevarat sau un photoshop nesimtit (bat spre editat) dar arata bestial !!! cred ca este cel mai tare gt smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.