Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logan break si utiliatara
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
florin83
utilitara e ok, chiar f.misto , dar break-ul... :puke: :puke: :puke:

defapt break-ul e o utilitara cu geamuri..
nu sufeream eu sa am loganuri in fata datorita inaltimii de jeep, dar acum cu break-ul o sa fie si mai naspa sad.gif

aaa.. a aparut si motorul de 1.6 16v si 107 cai
sa vedeti acum raceri... :unibrow:
Viper05
Defat utilitara arata ca si breaku , dar nu inteleg de ce au mai pus la utlitara usi in spate

PS oare or sa renunte la papuc? daca o vor face fac cea mai mare porcarie
florin83
da chiar.. nici n-am observat ca utilitara are usi in spate! deobicei la utilitare d-astea se pune o usa glisanta pe dreapta si pe stanga nimic, dar banuiesc ca era mai scump sa modifice toata caroseria decat sa faca niste usi fara geamuri mad.gif

poate or sa scoata si un papuc logan biggrin.gif
mertan
dar e schimbat ceva??? la ea??? e ca un gagoo de mare?
alexandru_83
Tot hidoase sunt :puke:
Viper05
probabil din cauza banilor au lasat usile si in spate :puke: , costa destui bani sa faci aceiasi masina cu o usa glisanta sau fara usi
mertan
bine era s aintri pe trapa sau pe parbriz... ce naiba... economie de bani... masina ieftina domnule.
Ionut
fuck...cata hardughia.... :retard:
COObra
mi se par infecte pozele mai ales pentru un nume ca Top Gear. alea sunt niste poze ordinare facute cu un telefon mobil probabil chiar de soferul camionului care a transportat conservele alea iar TG doar le-a cumparat.
mi se pare de-a dreptul rusinos sa te numesti TG si sa pretinzi ca ai fost cu un telefon mobil sa fotografiezi in premiera o masina.
bleah
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.