Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ProMotor
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
FiaGT
sal'tare 2 all
din lipsa de ocupatie , in fiecare sambata urmaresc promotorul.....misto emisiunea de azi...mai putin partea cu interviul cu anda adam (no offence pt cei care o indragesc biggrin.gif )...
spre sfarsitul emisiunii....mare mirarea mea cand vad ce mai nascocesc cei de la bmw....noua serie 8 :paranoid: care o sa se fabrice incepand cu anul 2010
am tot cautat poze cu el..da numa nu am dat de ele...(sau nu stie eu cauta mad.gif )..daca cumva gaseste cineva....ar putea sa le puna pe forum??? ohmy.gif
tot in emisiunea de azi....noul x6...bigger,powerful than x5 biggrin.gif
Viper05
Iti garantez ca daca masina se va fabrica incepand cu anul 2010 in momentul de fata nu exista nimic mai mult decat un model 3D intr-un calculator
Zom
este de-a dreptul distractiv. am gasit o gramada de poze care cica ar fi viitorul x6, diferite rau de tot intre ele. de la un coupe sportiv in 4 usi (!!) la un fel de x5 mai turtit... pe unele situri ce am gasit ca fiind viitorul x6 este nimit concept de z9, pe altele z9 e altfel...etc, etc... pana la urma tot poze in photoshop sunt, asa ca ce importanta are?! smile.gif
FiaGT
in orice caz...ce am vazut azi nu semana cu o masina mica....era MARE biggrin.gif
ink ceva fain...audi a7 si q3 smile.gif :nod:
georgem
QUOTE (FiaGT)
 ink ceva fain...audi a7 si q3 smile.gif :nod:

Audi a7 laugh.gif si audi q3 laugh.gif?
FiaGT
da da...audi a7(ala rosu) biggrin.gif si q3 (galben) :nod: :paranoid:
n3o
LOL ce intamplare cu numele la masini ...
georgem
QUOTE (FiaGT)
da da...audi a7(ala rosu) biggrin.gif si q3 (galben) :nod: :paranoid:

Sunt photoshop-ate, daca n-am auzit de modelele astea inseamna ca nu exista :paranoid:
FiaGT
dak vrei sa auzi de ele..uitate la reuarea de la emisiune biggrin.gif
:nod: :unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.