Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bull bar....este sau nu legal?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
ironm
Am auzit ca daca nu ai bullbarul din fabrica pus p masina ai probleme cand iesi din tara cu masina(ma refer la suv-uri si masini de teren biggrin.gif )
Este asa sau nu? Stie cineva detalii??
florin83
si de unde stie organu ca nu ai pus din fabrica?
la majoritatea suvurilor e optional..
ironm
pai nu stie,da daca vrea sa afle?cum ii demonstrez? smile.gif
Viper05
tu nu ai ce demonstra , el trebuie sa dovedeasca prima data ca e ilegal ca doar el e acuzatoru, si dupa aia te aperi
ironm
pai treaba e clara: ori e legal ori e ilegal.in cazu in care e legal, nu ma intreaba nimic deci nu mai are rost intrebarea mea,dar in cazu in care e ilegal, cu siguranta o sa poata sa-mi dovedeaasca pe loc. eh, io in cazu asta ce fac????
SUPERBEC
nu ai treaba cu politia...

tuv iti trebuie cind vrei sa inscrii o masina in circulatie "afara" nu cind tranzitezi o tara.
Viper05
nu cred ca ai inteles ce vreau sa spun eu

De ex : la multe masini proiectoarele erau optionale. Daca a ta nu avea si montezi dupa niste proiectoare standard in locul lor prestabilit teoretic incalci legea , acelasi lucru si cu bull baru`

Daca il montezi pe cel standard in locul sau ce iti poate face???suna la dealer sa intrebe cum ai luat tu masina cu sau fara??

Eu din cate stiu bull baru nu e trecut in talon ca de ex geamurile fumurii

L.E : daca se trece in talon atunci da ai probleme
ironm
pai se trece sau nu?? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.