Help - Search - Members - Calendar
Full Version: noul BMW X5
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seriile 1, 6, 8, Z si X > Seria X (X3, X5)
Andreea
A doua generate X5 va fi mai mare, cu un grad mai ridicat de performanta, confort, manevrabilitate. Construit in SUA, X5 va fi disponibil in UK pana la sfarsitul lui 2006. Autocar a reusit sa faca cateva fotografi in apropierea sediului BMW din Germania.
Mai mare decat vechea generatie, are un spate marit si inclinat; astfel noul X5 se detaseaza de actualul X3. Pretul de baza al noului X5 3.0i este de 40000 GBP cu 8000 GBP mai mult decat vechea generatie. (*Preturi pentru UK)

La interior, noul X5 promite un lux comparabil cu cel intalnit pe Seria 5. Dupa criticile aduse calitatii plasticelor din X3, BMW promite ca interiorul lui X5 este nou si de calitatea foarte buna.
Marea stire priveste interiorul. Dupa succesul de care se bucura SUV-rile cu 7 locuri, BMW doreste introducerea optionala a 7 locuri (2+3+2) similar cu cel intalnit la Volvo XC90, Land Rover Discovery. Spatiul pentru bagaje a crescut de la 465 litri la 500 litri.


BMW va echipa noul X5 cu sistemul Active Steering, un sistem special potrivit pentru SUV-uri. El ajutã sã împiedice rasturnarile la viteze inalte, de asemenea asigura o manevrabilitate si un control al stabilitatii la viteze mari, atunci cand si conduce in in oras.

Sub capot vor fi montate V6 si V8. Actualul motor V6 de 3.0 litri va dezvolta 255 HP. Motoarele de 3.6 si 4.4 litri vor fi inlocuite de doua motoare V8 de 4.0 si 4.8 litri.
Pentru 3.0i si 3.0d va fi disponibila o cutie de viteza manuala cu 6 rapoarte, iar pentru 3.5d, 4.0i, 4.8i si 4.0d va fi disponibila o cutie de viteza automata cu 6 rapoarte + sistemul BMW’s xDrive 4-wheel.. Alte dotari: ABS, Dynamic Stability Contro, si pachet Off-Road.

sursa: www.auto-motor-si-sport.ro
Viper05
Naspa , masina seamana cu X3 care e oribil
TiL
Exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut pozele.
CAT
nashpa , labartat, da sigur merge bine... clasica problema bmw a ultimilor ani...
TiL
"Actualul motor V6 de 3.0 litri" :eek: :retard: :paranoid: Pe-asta n-o stiam... Renunta la inline six?
n3o
nu va grabiti , sa vedem aparitia finala :nod:
TiL
Ce sa mai zic de stopurile cu "ochi bulbucati".... :puke:
n3o
nu se stie varianta finala oricum ea este camuflata parka am vazut la discovery cand a fost emisiunea aia de productie la seria 6 tot in genu ala avea stopurile camuflate ...... :paranoid:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.