Help - Search - Members - Calendar
Full Version: are cineva PIVOTI de 325ix (18mm)
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
iulian325
are cineva PIVOTI (dinspre fuzeta) de 325ix de 18mm la baza conului (nu de 14mm sau 16mm), sau stie unde as putea gasi?
jorj3l
da, gasesti la AUTOCENTER-ul de la podul de piatra, sau la trio-rom......la comanda.....vorba cuiva...."dar bani macar ai ? "
n3o
opa .. a new 325ix on the forum , bine ai venit si sa stapanesti sanatos masina.
iulian325
QUOTE (jorj3l)
da, gasesti la AUTOCENTER-ul de la podul de piatra, sau la trio-rom......la comanda.....vorba cuiva...."dar bani macar ai ? "

ma cunosc cu baietii de la autocenter pacurari- si nu au gasit decit pivoti de 14,4mm si 16,4mm- pe cind ai mei sunt de 18mm :crybaby: ;cit despre bani am rugat pe cineva sa-mi cumpere din italia mai multe piese, iar capetele de bara si bratele fata mad.gif nu s-au potrivit, cu toate ca am trimis toate datele masinii- mi-au trimis brate de E30 normale- mai scurte cu 5cm decit ale mele si cu pivoti de 16,4, iar capetele de bara au alt sistem de prindere fata de ale mele- dar le pot adapta(sper)- oricum piesele sunt scoase la vinzare
multumesc pt raspunsuri
iulian325
am gasit la AUGSBURG si costa !!!263,18 RON!!! bucata!!! :eek:
ma impusc! :crybaby:
iulian325
am rezolvat datorita prietenilor mei carora le multumesc smile.gif ;
cu costuri rezonabile :nod:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.