Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Pachet Promotional Sony PlayStation 2 Slim Negru NOU
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
scarface
Vand Pachet Promotional Sony PlayStation2 Slim Negru.Contine : Consola PS2,un gamepad , 4 jocuri originale(This is Football 2005,F1 2004,The Gateway - Black Monday"actiune",WRC"simulator auto superb") plus un film DVD Finding Neverland!! Totul este nou si vin in ambalajele originale.

Pret: 600 RON

Tel : 0726.814.840
scarface
UPPPPPP ......oferta tongue.gif numai 450 RON
mgrx
Chiar vroiam sa te intreb unde e afacerea, pt ca la Plaza e tot 6 mil smile.gif
SUPERBEC
un singur gamepad?

cat costa inca unu?
n3o
acum 1 an si ceva am dat parka 1 mil d la flamingo computers banuiesc ca o sa gasesti mult mai ieftin smile.gif
Viper05
la ce e asha de bun playstation2 asta? nu m-am jucat niciodata(doar pe 1)

Spune-mi de ce asta si nu un upgrade la o placa video beton , sunt in dilema l-as lua dar nu vreau sa-l tin pe dreapta
n3o
1 este sa ai o consola de jocuri compatibila mereu cu orice joc si alta este sa stai sa iti modernizezi calculatorul dupa toate jocurile dorite ...asta dk esti un gamer adevarat
Viper05
Adika ce calculatorul nu e compatibil cu orice joc? :retard:
n3o
o fi compatibil ...dar s-ar putea sa te trezesti k la ultimile jocuri nu o sa iti mearga sau o sa mearga sacadat (greu)... si asta inseamna o imbunatatire a calculatorului constant fata de o consola pe care dai banii o data .
scarface
nimeni interesat??? sad.gif
Tytus
Ce versiune e?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.