Help - Search - Members - Calendar
Full Version: radare pana la constanta
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
INTERCEPTOR
se pare ca au prins bien camerele de luat vederi.si sau apucat sa bage pana la mare camere mai peste tot.pana la toamna toata autostrada va fi impanzita .la fel si drumul vechi.in totla undeva la 100 camere:(( adio curse si pe acolo.mai are sa bage spre giurgiu tongue.gif
georgem
Auzisem la radio acum cateva saptamani (discutie in direct la radio Guerrila intre ministrul de interne si Liviu Mihaiu) ca o sa puna camerele la podurile (punctele de intrare/iesire). Sa le puna acolo doar :finger:, ca podurile se vad de la distanta ca sa poti ajusta viteza sa nu primesti amenda.
n3o
am auzit si chiar vazut azi la tv k au montat radare pana al constanta si sunt si mascate ale naibi in pubele de gunoi si panouri publicitare :puke:
Viper05
QUOTE (n3o)
am auzit si chiar vazut azi la tv k au montat radare pana al constanta si sunt si mascate ale naibi in pubele de gunoi si panouri publicitare :puke:

E na asta e chiar culmea

Mai vrajeste si politia ca sa ne sperie
paco_wonderboy
eu stiam ca e ilegal sa ascunda radarele,acum le ascund dupa pubele? :finger:
Vinti
mai bine ca au bagat camere pana la constanta ca oricum NU AM CU CE :crybaby:
pentru voi astia cu BMW-uri asta e ajungem impreuna la mare nu ma mai asteptati acolo cand plecam impreuna biggrin.gif

glumeam evident.....o sa puna astia camere si pe drumu forestier care duce pana la unitatea la care lucrez......poate ne vede cineva si repara drumu ala ca deja ma gandesc sa-mi iau un ARO
TiL
nu cred in povestile cu pubele etc.
Am auzit ca deocamdata vor fi camere doar la intersectiile cu drumuri nationale (deci la poduri) plus restul de radare de pe masini (astea-s mai imprevizibile). O zona in care nu cred ca or sa puna radar vre-odata este o curba foarte larga, inainte de Fundulea (venind dinspre Bucuresti). Acolo am testat viteza maxima la 525
alex230ro
:unibrow: deci inca mai sunt sperante biggrin.gif ma bate gandu sa bag inapoi 3,46-ele pe urs sa vad pana unde poate zbura :unibrow: :finger:
Sorin
si in loc sa fim atenti la condus o sa fim cu ochii la reclame si pubele
crazydriver
poti sa crezi in pubele cu reclame pe ele, le-am vazut eu, in constanta sunt 2 care le pun unde vorvor. sunt radarele vechi cele clasice le-au scos de pe masini si le-au monta in niste cutii de plastic cu reclama la "plasty prod"
INTERCEPTOR
normal nu ao voie sa le ascunda.ar trebui da ti in judecata.radarele tre sa fie la vedere si anuntate prin semne.ex semnul ala idioat care scrie radar pe el.nu cred ca au voie sa le ascunda.cel putin in franta sunt anuntate portiunile de radar.la cele mobile ,no p.dar sa le ascunzi.......
n3o
sa vezi c o sa creacsa rata d accidente , in loc sa fi atent la drum acum o sa fi atent la vitezometru si in totzi boschetii pubelele si panourile publicitare ... mama lor de .... treb datzi in judecata tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.