reactor_share
Jun 1 2006, 09:26 AM
Salutare din nou.
Se pare ca toata lumea nu prea mai da pe net.
In fine, deschid din nou acest subiect, pentru a va readuce aminte, de problema mea.
As vrea, daca se poate bineinteles, sa fac rost de un body kit sau macar un spoiler fata de M535i E28. Stiu ca sunt printre voi, oameni care au asa ceva, nu ca rezerva, ci instalat pe E28_ul lor, deci ma puteti ajuta.
Vreau sa stiu de unde pot face rost, daca se pot face la comanda, daca se pot repara si pot fi ca noi.
Toate aceste detalii, va rog foarte mult.
Astept raspunsuri.
Se pare ca nu prea are lumea spoiler M-Tech pe masina. Cu atat mai putin unul in plus...
O sa-ti dau PM cu un nr de telefon unde sa intrebi, poate ai noroc. Tipul lucreaza cu E28-uri a dezmembrat cateva.
reactor_share
Jun 1 2006, 02:11 PM
Astept un email de la tine.
Multumesc.
Viper05
Jun 1 2006, 04:14 PM
INTERCEPTOR
Jul 7 2006, 04:11 PM
ba tu ai dat link la mess mele private???ce faci acolo ?.nu am decat bara spate de m si eleronul de pe capacul de portbagaj:P
link-ul ala duce la fiecare in inbox la mesaje ...adik si eu dk dau click pe el nu imi apar mesaje tale imi apar mesajele mele ...ma trimite pe mine la inbox ...sau pe fiecare utilizator la casuta lui
manole74
Jul 17 2006, 02:03 PM
Da!!! intr-adevar Florin are bara de spate modelulM-tehnic, pe care mi-a promis-o mie. Daca e cineva interesat de ''copierea'' ei- go for it!!! Problema cea mare nu e bara din spate , ci cea din fata , despre care-am discutat de nenumarate ori, aici sau in alte posturi. Care gaseste una in stare buna, in Romania , are de la mine :drinkers: Bafta!!!
TiL
Jul 17 2006, 03:47 PM
QUOTE (n3o)
link-ul ala duce la fiecare in inbox la mesaje ...adik si eu dk dau click pe el nu imi apar mesaje tale imi apar mesajele mele ...ma trimite pe mine la inbox ...sau pe fiecare utilizator la casuta lui

Asta era si ideea

Nu i-am trimis mail, i-am pus PM, daca-mi aduc bine aminte... si am vrut sa fiu sigur ca-si deschide inbox-ul.
b-20-bda
Jul 18 2006, 11:05 PM
Vreau si eu spoilerul de pe fata M-Technic ! pentru E28 ! Cine are sau stie ceva ? Anuntati-ma pls ! email : expressirc@zappmobile.ro Vreau si pe cel pe spate ! Helpppppppp :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.