Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand ce-l mai frumos e34:))
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
AR66TAD
vand 520i an 1990,220km,piele,inc in scaune,xenon,4xgemuri el,oglinzi el,servo,abs,folie omologata,jante 17",suspensie sport,volan sport momo,schimbator simoni racing,cd sony,2xbass,2xboxe sony x-plod...imaginile vorbesc pt aceasta masina,info la tel:0723313832,0788345655
PRET 6300euro negociabil
florin83
offtopic: frumoasa, la fel si e32-ul negru biggrin.gif
Ionut
frumusica rau, pacat ca e doar 2litrii....oricum bafta la vanzare... smile.gif
n3o
:eek: frumoasa masina , spor la vanzare !!
AR66TAD
seria 7 era e38,daca te uitai mai atent poate observai... :eek:
florin83
eu ziceam de masina din ultima poza pusa in primul post, nu de aia de la bimmerfest biggrin.gif
AR66TAD
aha..at imi cer eu scuze,masina aceea este full(in adevaratul sens al cuvantului) si e un 735 din '90...deosebita,pacat ca nu este de vanzare sad.gif
Gabi_323i
mai e un e38 si in ultima poza, vis a vis de e34 si e32 smile.gif
AR66TAD
da intradevar sunt bmw-uri...dar eu asteptam un client la masina,nu-i nimeni de aici interesat? :unibrow:
AR66TAD
nimic!? :crybaby:
Viper05
cred ca iti va fi foarte greu sa-l vinzi.Acuma orice vrea sa cumpere o masina asteapta ridicarea restrictilor pt importul de automobile SH.

Daca proiectu ala de lege se adevereste de 6300e iti iei o masina relativ noua si buna
n3o
ehh ... hai ca nu este chiar asa de asteptata ziua aia ...nu mai sunt decat vreo 206 zile :nod:
Dannnnny85
Yo sunt gelos.......cand am citit topicul vroiams a intru si sa iti zi "NUU A MEA E MAI FRUMOASA" dar nu am cum...e dragutza foc masina...spor la vanzare....
iulian518i
Bafta la vanzare ...ca tare frumoasa e... smile.gif
Sorin BMW
QUOTE (iulian518i @ Aug 25 2006, 11:32 PM) *
Bafta la vanzare ...ca tare frumoasa e... smile.gif

Incepe deja sa-mi para rau ca l-am dat! sad.gif

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.