b12rzw
May 28 2006, 04:49 PM
am dat p acasa de niste reviste auto pro/ auto motor si sport de acum cativa ani, parca perioada 95, 98... si de doua cataloage scoase de aceiasi revista. intereseaza pe cineva? daca nu, le arunc ca n am unde sa le mai pun.
TiL
May 29 2006, 01:02 AM
Daca nu le vrea nimeni le iau eu. Dar trebuie sa astepti cateva zile pana termin masina, ca sa le pot lua.
INTERCEPTOR
Jun 8 2006, 11:56 PM
am si eu vre o cateva sute de reviste.da nu le dau le tin.am si de prin 1970
Gimi
Jun 9 2006, 03:47 PM
QUOTE (INTERCEPTOR)
am si eu vre o cateva sute de reviste.da nu le dau le tin.am si de prin 1970
:-D :-D :-D
Super tare. Asta e ca bancul ala: "Anunt la mica publicitate: Posesor de vila pe malul marii, coletie de masini scumpe, viril, nu vreau nimic doar ma laud."
:-D
INTERCEPTOR
Jun 17 2006, 11:22 PM
pai .ce sa fac.cand ma plictisesc ma laud si eu cu cate ceva pe forum asta .ca in alta parte se lauda alti si nu mai e loc.si adevarul ca sunt si multi pasionati de reviste sa dau eu colectia cuiva care isi va bate joc de ea.sau nu o va pretui decat ca pe hartie igienica.asa ca lasa ti ironiile pt alta data,ca mi am gasit si eu cu ce sa ma laud.cu reviste.ma laud ca am adus din propie initiativa 300 de reviste la bimmerfest(numere mai vechi).cu asta as putea sa ma laud.sau ca mai am acasa 2000 de reviste sub un sac de plastic..daca esti pasionat vino si ti umplu portbagajul de reviste.daca nu ..nu mai ma lua la misto.cauta alt guster.
n3o
Jun 18 2006, 05:59 PM
dar la o revista bimmer nu s-a gandit nimeni

, maine imi patentez ideea
Viper05
Jun 19 2006, 09:20 PM
QUOTE (n3o)
dar la o revista bimmer nu s-a gandit nimeni

, maine imi patentez ideea

Nici nu iti dai seama cati bani iti trebuie ca sa incepi asa ceva
n3o
Jun 19 2006, 09:49 PM
mey eu am un prieten cu niste aparaturi serioase de imprimat si xerox color si dk platesc la consumabile se rezolva ... numai sa se dea
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.