Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atentiune e30 cabrio de vanzare la CLUJ impecabil
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
ionusunt
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_bmw_...olet/15449.html
E CAM TZIPLA MASINA...CAM SCUMPA TOTUSI
cristic
CAM SCUMPA
???
existau airbag-uri pe vremea aia???
ionusunt
din cate stiu eu airbaguri puneau mercedes din 80 si putin...si bmw pe seria 7 rechin..si pe urs am vazut airbag dar pe alea dupa 87....acuma nu stiu ce sa zic de asta..imi spusese cineva ca ar fi mai nou...eu chiar m-am mirat cand am vazut 86 la an de fabricatie
316i
Airbag s-a pus pe convertible de la inceputul fabricatiei, adica din '85.
325e nu a existat convertible deci s-ar putea sa aiba motorul schimbat.
ionusunt
treaba cu 325 "e" nu o vazusem.sper sa fi gresit propietarul biggrin.gif ca nici eu nu stiu de asemenea motor pe ea.
n3o
...8700.... :eek: cataaaaa da ce iti da si un e36 p langa tongue.gif ? la banii astia in germnia iti iei m3 tongue.gif k sa rimeze wink.gif
ionusunt
dar aici esti in romania... :unibrow:
alpine
QUOTE (ionusunt)
dar aici esti in romania... :unibrow:

pai si asta inseamna ca platesti o masina inzecit???
eu nici pe o pisica nu as da mai mult de pretul unui e34,in care ai comfort si accesorii in+
asta e traim intr-o tzara de kkt,si astia de la putere nu ne dau dreptul sa avem si noi masini mai bune.
e o lupta fara sfarsit,adineauri un politzai ma intrebase daca am pasaport???oare de ce?
n3o
laugh.gif that day it will come for us my fellows, and we will bring cars from germany smile.gif , ma gandeam sa imi pun contor de timp in semnatura pana in 1 ianuarie 2007
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.