Help - Search - Members - Calendar
Full Version: belea: GRIPA AVIARA....
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
aR99bMw
Vad ca tot e in carantina prin brasov....oare cum venim noi din Arad la Cheia......+ ca am auzit ca noaptea nu e voie sa se circule prin zonele alea....brasov sibiu.....ce ziceti?
noi plecam noapte la 1 din Arad..... biggrin.gif

si alta problema ar fi unde o sa ne spalam toti masinile?
Robert
Well, se poate si mai rau.
Eu, de exemplu, nu mai pot sa ma duc acasa. Timp de minim 3 saptamani.
Asta este, e o situatie exceptionala, iar masurile luate, desi dure, sunt necesare.
aR99bMw
:paranoid: aoleu...
mertan
ce facem frate. ca si noi tot prin bv mergem.... chiar nu stiu ce e de facut. sa mai aud detalii... nu stiu. ma mai uit la tv... poate merge treaba...
Andreea
Nu au voie sa iasa/intre in zona de carantina.
Insa se tranziteaza fara probleme orasul Codlea.
user`02
don`t worry, se circula din si spre orice destinatie cu rezerva ca nu se poate stationa in localitatile aflate in carantina.chiar si prin codlea se poate trece si ziua si noaptea.
Pentru cei care vin via Sibiu mai e o varianta din Sercaia la stanga spre Poiana Marului- Zarnesti- Rasnov- Cristian- Brasov unde drumul e bunicel, sunt cateva portiuni f scurte cu ceva gropi.
Robert
Sursa: Realitatea TV, 22 mai:

Gripa aviară pare să fi explodat īn judeţul Prahova. Două focare au fost confirmate astăzi, īn Ploieşti şi Băneşti, şi nu mai puţin de 32 de suspiciuni au fost anunţate de reprezentanţii comitetului anti-epizootic Prahova. Cu toate acestea, īn cele mai multe zone nu sunt instalate nici măcar filtre de dezinfecţie.

Şapte suspiciuni de gripă aviară sunt numai īn zone din Ploieşti, iar celelalte 25 īn alte localităţi din judeţul Prahova. Patru dintre cazuri, din care unul īn oraş au fost confirmate şi de laboratorul de referinţă din Bucureşti. Īntrebaţi de ce nu au anunţat pānă acum că sunt atāt de multe suspiciuni de gripă aviară, reprezentanţii comitetului anti-epizootic spun că nu au vrut să alarmeze populaţia.

Cheia e in Prahova, nu? Sper sa nu ne trezim cu vreo confirmare care sa dea totul peste cap :retard:
florin83
QUOTE (Robert)
Cheia e in Prahova, nu?

da smile.gif
aR99bMw
cand trec prin orasele in carantina...pun clima pe recirculare biggrin.gif
cristic
se pare ca ploiestiul intra in carantina :crybaby:
Andreea
noi il vom ocoli tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Robert
Sursa: Hotnews, 23 mai 2006

Trafic deviat si filtre pe diferite drumuri din Romania
n3o
da ,dar este posibil intr-o saptamana sa se revina la normal :nod:
aR99bMw
mi se pare o prostie chestia asta cu gripa aviara....adica noi am importat gainile bolnave de la unguri si slovaci...si numa la noi e gripa aviara biggrin.gif
mertan
tata o zis ca n sunt inchise drumurile...
Robert
Vesti bune, inclusiv pentru Bimmerfest:
(sursa: Realitatea TV, 25 mai)

Carantina umană va fi ridicată la nivelul īntregii ţări
De astăzi oamenii pot să circule liber īn zonele atinse de gripă aviară. Autoritatea sanitară pentru populaţie suspendă starea de carantină umană, īn toate judeţele unde s-a confirmat pānă acum gripa aviară. Decizia a fost luată de comandamentul unic īnfiinţat ieri la Guvern.
Măsura a fost luată după ce s-a constatat că virusul nu a suferit mutaţii şi că niciuna dintre suspiciunile de gripă aviară la om nu s-a confirmat. [...]
florin83
stiti ce mi se pare ciudat? se zice ca au fost atatea cazuri de gripa aviara la om in ultimele luni, dar n-am auzit sa moara nimeni din cauza asta...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.