Help - Search - Members - Calendar
Full Version: statistica cotizatii MAI - radare
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
user`02
mda... am deschis topicul asta sa vad cum stam cu cotizatiile la MAI. incep eu cu cele mai recente

1) 1 mai 2006 / 65 kmh- in localitate- 60 lei
2) 13 mai 2006/ 99 kmh- in localitatea Int. Buzaului :finger: (CV) la dus si 89 kmh la intors in aceiasi localitate :retard: - 100 lei + 100 lei
3) astept dosar DN1

mi-e rau...
alex230ro
biggrin.gif azi ultima amenda 30 RON pt parcare neregulamentara,Oltsit strike again biggrin.gif cu BMW am luat o singura amenda iar cu Oltsit Dacia minim 10 laugh.gif
florin83
voi mergeti cu viteza?? :eek: :eek:
user`02
QUOTE (jaffar)
vii la bimmerfest da ?! sau unde te grabeai asa ? smile.gif

aaa nu ma grabesc. problema e ca nu am masina pt bimmerfest si ...sa vin cu renou sa ma complexez again...
user`02
QUOTE (florin83)
voi mergeti cu viteza??  :eek:  :eek:

aaaa, nuuuu. eu mergeam incet dar nu stiu de ce m-au oprit aia....si de unde au scos ei pe monitorul ala poza masinii melecu cifrele alea biggrin.gif

@ jaffar: eu m-am apucat de ea dar nu s-a apucat ala. il caut de ceva vreme si nu dau de el.acum am si mai mult de lucru la ea pt ca mi-a expirat si ITP-u`
florin83
ultimu meu radar a fost acum un an si ceva.. 139 in localitate :retard:
speed
QUOTE (florin83)
ultimu meu radar a fost acum un an si ceva.. 139 in localitate  :retard:

Si cu ce te-ai ales dupa treaba asta???
florin83
cu amenda de 1mil si o viteza mai mica in procesul verbal :paranoid: :paranoid:
speed
QUOTE (florin83)
cu amenda de 1mil si o viteza mai mica in procesul verbal  :paranoid:  :paranoid:

norocosule biggrin.gif
georgem
Voi luati amenzi pentru radare? Eu nici nu-mi amintesc cati ani sunt de cand am luat ultima amenda pentru radar... Cred ca singura de fapt a fost prin 1998, cu un ticozaur de firma pe bd. Timisoara cand cascam ochii dupa numerele de pe blocuri, cautand o adresa, si mi-a scapat ochiul vigilent de pe vitezometru si nici celalalt ochi care depisteaza de la cel putin 1 km posibilele masini de politie nu era pe faza :paranoid:
316i
Doar 2 radare:
Primul in localitatea Titu cu 61km/h si al doilea pe chei mergand dinspre Grozavesti spre Unirii cu 84km/h. biggrin.gif
Darren
Eu am luat una anul trecut, pe cheiul garlei. 64 parca (oricum, amenda minima). Frumusetea a fost ca cei de la posta n-au pus stampila pe plic si a trebuit sa platesc suma integrala pt. ca nu puteam demonstra ca primisem plicul cu o zi inainte. :finger:
aR99bMw
eu am platit acu cateva luni cand am vandut masina 35 de milioane amenzi la finante.... din care fro 15 radare biggrin.gif biggrin.gif

cel mai beton o fost asta vara prin valcea...160 in localitate la ora 4 dimineatza biggrin.gif
Sorin
mama dar ce matinali sunt pe acolo
n3o
QUOTE (aR99bMw)
eu am platit acu cateva luni cand am vandut masina 35 de milioane amenzi la finante.... din care fro 15 radare biggrin.gif  :D  

cel mai beton o fost asta vara prin valcea...160 in localitate la ora 4 dimineatza biggrin.gif

35 de bulioane ....moama :eek: da outlaw esti tongue.gif
316i
Ruff Ryder. biggrin.gif
aR99bMw
lol.....oricum s-au adunat de 4 ani si ceva...de cand am luat permisu biggrin.gif
paco_wonderboy
am un prieten care dupa spusele lui are vreo 70 de milioane,si tind sal cred ca omul e "nebun" rau de tot nu prea are semafor,linie continua ,etc :dis:
n3o
atunci cand o sa fie nevoie sa radieze masina sau ceva de genu o sa il bage la bulau :ninja:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.