Help - Search - Members - Calendar
Full Version: C'était un Rendezvous
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
georgem
Foarte inconstient soferul... Foarte riscant ceea ce a facut.
Era foarte liber Parisul acum 20 de ani in orice caz. Probabil ca Bucurestiul era si mai liber pe vremea aia.

LE: pardon, acum 30 de ani. Am uitat ca sunt 30 de ani din 1976 si pana in 2006...
Viper05
Asta se plimba ca si pe circuit , totusi nu-mi dau seama ce fel de camera a atasat el de bara , pt ca totusi acum 30 de ani erau ditamai camerele de filmat
525da
Of...n-a sesizat nimeni romantismul filmuletului? smile.gif Sa strabati sinucigas Parisul dintr-o parte in alta,din Defense(sau cum s-o fi numind pe-atunci),pana in Montmartre in 8,36 minute,ca sa iti intalnesti iubita in fata catedralei Sacre Coeur! Cred ca sunt off-topic!
On-topic...cate semafoare a luat acela pe verde,(ca le-am vazut numai pe alea pe rosu),cum de nu l-a oprit nici un politist, cati porumbei a stressat?etc,etc laugh.gif
TiL
Parca primele au fost verzi. Apoi probabil erau corelate pentru 50mk/h si s-a dat totul peste cap biggrin.gif
Tare filmuletul. Cat de linistite erau strazile pe vremea aia...
alex230ro
Imi aduce aminte de vremurile bune din Bucuresti biggrin.gif
ve
si daca ar fii liber in bucuresti tot nu poti sa mergi asha din cauza calitatii deosebite a drumurilor...
chiar!...o fii un "feature" ca sa nu se mearga tare prin buc smile.gif
alex230ro
depinde si cu ce masina mergi :unibrow:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.