Asa sa incepe cu bucuria pe care am avut-o in weekend.Am iesit din bucuresti pe autostrada bucuresti-pitesti........si nu am vazut nici un panou pe care sa specifice : Atentie Bombardamente....Am luat cateva "gropite" si mi-a facut galba cauciucul pe fata.Apoi ma parasit autostrada pe un drum si mai meserias...rezultatul... pana pe fata.Pus roata de rezerva...ras 10 minute de cum arata masina cu ea....plans 5 min ca era si mai joasa acum iar stiind prin ce cratere o sa strec nu am avut de ales ...am zis doamne ajuta si am luat-o la drum.Am scapat nu am luat nici o burta

.prima problema...unde gasesc un cauciuc temporar sh dar bunicel.Zic temporar ca o sa le iau pe toate 4 cauciucurile noi dar mai tarziu ca sunt cam scumpe pe 17

.
A 2 a problema care ma streseaza rau....cand trec peste denivelari mici repetate cum sunt inainte de semafoare sau peste linii de tranvai se aude un "tronc" sau ceva de genul asta...troncane ceva dar doar cand trec f usor.Daca dau intr-un canal ceva nu bate nimic.....oare ma asteapta bieletele antiruliul???
Numai bine