Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bataie pe fata E46...
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
scarface
Asa sa incepe cu bucuria pe care am avut-o in weekend.Am iesit din bucuresti pe autostrada bucuresti-pitesti........si nu am vazut nici un panou pe care sa specifice : Atentie Bombardamente....Am luat cateva "gropite" si mi-a facut galba cauciucul pe fata.Apoi ma parasit autostrada pe un drum si mai meserias...rezultatul... pana pe fata.Pus roata de rezerva...ras 10 minute de cum arata masina cu ea....plans 5 min ca era si mai joasa acum iar stiind prin ce cratere o sa strec nu am avut de ales ...am zis doamne ajuta si am luat-o la drum.Am scapat nu am luat nici o burta biggrin.gif .prima problema...unde gasesc un cauciuc temporar sh dar bunicel.Zic temporar ca o sa le iau pe toate 4 cauciucurile noi dar mai tarziu ca sunt cam scumpe pe 17 tongue.gif .

A 2 a problema care ma streseaza rau....cand trec peste denivelari mici repetate cum sunt inainte de semafoare sau peste linii de tranvai se aude un "tronc" sau ceva de genul asta...troncane ceva dar doar cand trec f usor.Daca dau intr-un canal ceva nu bate nimic.....oare ma asteapta bieletele antiruliul???

Numai bine
florin83
cam acelasi scenariu si la mine.. sad.gif
veneam dinspre campulung, am dat intr-o groapa, am facut pana instant.. am pus rezerva.. sad.gif
masina era mai inalta pe partea cu rezerva :crybaby: si am mers toata autostrada cu maxim 80 sad.gif

si mie imi troncane pe fata la gropi.. la mine e de la flansa de la amorizor..
scarface
Masina are 151.000 KM....bataia nu o simt in volan....prima oara am verificat acolo...banuiam caseta de directie care se stie ca e foarte proasta sad.gif . Din punctul asta de vedere imi este dor de E34...era masina solida nu gluma.... :crybaby:
scarface
OK o sa verific si va spun rezultatul....mersi mult wink.gif

Numai bine
SUPERBEC
QUOTE (florin83)
veneam dinspre campulung, am dat intr-o groapa, am facut pana instant.. am pus rezerva.. sad.gif  
masina era mai inalta pe partea cu rezerva  :crybaby: si am mers toata autostrada cu maxim  80 sad.gif

tu nu ai voie sa folosesti rezerva de alte dimensiuni.
florin83
stiu, dar ce sa fac? sad.gif n-am mai mers niciodata cu rezerva ~150km. :crybaby:

chiar, tu cum ai rezerva? tot la fel?
paul
QUOTE (scarface)
unde gasesc un cauciuc temporar sh dar bunicel.Zic temporar ca o sa le iau pe toate 4 cauciucurile noi dar mai tarziu ca sunt cam scumpe pe 17 tongue.gif .

Am eu unul. 235x45x17. Gratis. In stare decenta. Singura problema ar fi ca sunt din Constanta.
n3o
QUOTE (florin83)
masina era mai inalta pe partea cu rezerva  :crybaby: si am mers toata autostrada cu maxim  80 sad.gif

ma mir cum nu ai rupt nik la masina :eek:
alexandru_83
Io zic ca bucsile ar fi...
akajohn
si eu votez pentru bucse mai ales ca trebuie sa le schimb si eu... se manifesta destul de ciudat ptr ca uneori merg prin teren destul de accidentat (in Bucuresti desigur ca doar nu merg pe camp) si nu suna nimic si apoi pe autostrada unde pare drept mai aud cate un tronc infundat...smile.gif deja m-am uitat sub masina si am de schimbat ambele bucse... ma bate gandul sa fac ceva si cu pivotii preventiv... am auzit ca se recicleaza pe Magheru undeva dar trebuie sa las masina 1 zi pe butuci undeva ca sa pot face lucrarea... Ma mai gandesc oricum la ce variante sunt pana una alta o sa iau bucsele si mai vad eu...wink.gif apropos, se schimba greu? a mai incercat cineva?
alexandru_83
La service ca iti trebuie presa pt bucsi...
Nu e indicat cu ciocanu smile.gif
florin83
poate va intereseaza..
link
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.