Help - Search - Members - Calendar
Full Version: garda la sol
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
florin83
am si eu o nelamurire.. defapt m-am contrazis cu cineva pe tema asta..
garda la sol a unei masini cum se masoara? de la cel mai jos punct (toba, diferential, etc..) sau de la nivelul pragului, adica al caroseriei?
a mea e destul de inalta si dau cu ea intr-o veselie.. chiar ieri am dat cu puntea fata de am zis ca am strambat-o (noroc ca n-am baia de ulei in fata ca o nenoroceam)
mertan
eu mi-am spart baia de ulei... nu stiu acuma... cred ca se ia de la cel mai jos punct al masinii(ma refer la elemente de mecanica. adica de pe sub ea.) oricum trebuie s amergi atent cu ele ca nu se stie niciodata. cred ca eu ma mai duc odata pe la dezmembrari s aimi caumpar o baie de ulei. ca nu se stie niciodata...
florin83
si eu tot asa stiam, ca se masoara de la cel mai jos punct al masinii..
florin83
pai tocmai de cand am pus rotile astea am inceput sa dau cu ea biggrin.gif
Gabi_323i
cum dracu sa nu dai cu ea daca ai amortizoarele si articulatia varza?
ironm
QUOTE (florin83)
am si eu o nelamurire.. defapt m-am contrazis cu cineva pe tema asta..
garda la sol a unei masini cum se masoara? de la cel mai jos punct (toba, diferential, etc..) sau de la nivelul pragului, adica al caroseriei?
a mea e destul de inalta si dau cu ea intr-o veselie.. chiar ieri am dat cu puntea fata de am zis ca am strambat-o (noroc ca n-am baia de ulei in fata ca o nenoroceam)

de la cel mai jos punct al masinii, adica diferentialul...parerea mea
mertan
e mai joasa evacuarea decat diferentialul... ask me why i-m know...
CAT
la mine cel mai jos reper e lama de plastic de sub spoiler . avand rol de deflector de pietre, presupun ca de acolo se masoara in cazul acesta garda la sol.
comisaru
QUOTE (CAT)
la mine cel mai jos reper e lama de plastic de sub spoiler .

si la mine la fel, si-asa si cred ca e normal.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.