Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Care e cea mai puternica masina din Romania?
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
Horus
Salut!

Care e cea mai puternica masina din Romania?
florin83
Mclaren SLR
Horus
Exista asa ceva pe plaiurile mioritice?
Deci in jur de 660HP?
florin83
da, sunt vreo 2..
626cai mai exact tongue.gif
sixx
QUOTE (Horus)
Care e cea mai puternica masina din Romania?

Cosworth-ul lui Baldescu ?
alex230ro
Fara numar?? :unibrow:
Tytus
Am auzit ca Subarul lui Sebastian are 800CP :eek:
mike.omega
Interesant ar fi si cati din caii astia multi si fara numar ajung la roti tongue.gif Cayenne-ul negru modificat de prin buc/bv cati are? biggrin.gif
shantzu
Cayenne-ul negru are 650 cp
cea mai puternica este subarul lui sebastian :nod: Tytus ai auzit bine , adica asha a spus cel care a ridicat premiul pt cea mai modificata masina la motor ( parca asha se chema premiul )
florin83
vazut azi pe la unviersitate in trafic slr-ul (ala negru cu numere de elvetia)....
ddduuuuummmmmmmmmnnnnnnnnneeeeeeeeezzzzzzzzzzeeeeeeeeuuulllllllllleeeeeeeeeee cum se auzea :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
deci statea intr-o coloana si s-a bagat in depasire.. nu cred ca avea mai mult de 2000 ture si facea ca dracu!!!!!!!! zici ca e avion
Gimi
Am auzit si eu acelasi lucru de subaru lu' sebastian. E o bestie.
Si daca nu ma insel s-a dat cu ea la VTM-ul de la Brasov doar ca sa vada ce poate masina vs. cele de rally. :unibrow:
florin83
nu se compara nici pe departe cu sunetul slr-ului..
am auzit-o subaru si de aproape ca a venit la o intalnire de-a noastra biggrin.gif
slr-ul a trecut la 3-4metrii de mine si mi s-a zbarlit paru de pe maini laugh.gif laugh.gif
deci e incredibil!!! face exact ca un avion din al 2-lea razboi mondial

aaa. la brasov nu a fost sebastian ci andrei.. smile.gif
Gimi
Uau :eek:

Acum cred ca o sa urmaresc prin oras slr-ul. Poate am bafta sa-l "aud" si eu putin biggrin.gif

p.s.:ai dreptate la Brasov a fost andrei, nu eram sigur.
florin83
deci e cel mai superb zgomot produs de o masina... l-am mai auzit si in filmulete, dar nu se compara...
si avea ~2000 ture cand l-am auzit.. nici nu vreau sa ma gandesc cum face la rosu :eek: :eek: :eek:
florin83
am zis aproximativ.. biggrin.gif

era la coada pe o banda si s-a bagat pe alta si a oprit ca erau masini pe banda aia la ~20m in fata..
florin83
hai ca suntem offtopic :finger:

tu nu-ti dai seama cu aproximatie cate ture are o masina cand o auzi?
Horus
Vad ca ati mutat topicul.

Subarul ala de care vorbiti e galben?

Unde pot auzi si eu cum suna SLR-ul? Vreun link ceva?
Horus
Aveti un link, ceva?
Horus
[img]http://www.bimmer.ro/forum/download.php?id=2476[/img]
[img]http://www.bimmer.ro/forum/download.php?id=2475[/img]

Asta cati cai o mai avea?
florin83
in poze avea 1.8, deci ~100cai
acum parca are motor de m5 e34 de 315 cai..
Horus
Multumesc, Florin!
Gimi
M-am intalnit si io cu SLR-ul cu nr de Elvetia intre Victoriei si Romana :-D
M-am oprit langa el in mijlocul bulevardului (era blocat pe prima banda in spatele unui troleu la stop) si am incercat sa il provoc putin :unibrow:
Cand s-a facut verde a plecat CA DIN TUN !!!!!! Nici nu am apucat sa ridic ambreiaju' si era deja pe banda 3 la 2 masini distanta :confused:
MASINA ESTE ABSOLUT FENOMENALA !!! :prayer: :prayer: :prayer:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.