Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rapoarte cutie!
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Alfa
Salut!Mi-am luat de curand un e30 din 85 motor de 2000 blah blah.Ce ma seaca daca pot sa zic asa e cutia.Sunt foarte foarte foarte lungi.Deci cu a 2 ma duc 110 si e mai enervant si prin oras ca nu pot sa folosesc decat I si a II !S-ar putea sa am cutie de motor mai mare(2.3 ,2.5) sau care-i treaba cu rapoatele atat de lungi?
Robert
Diferentialul ce raport are?
Alfa
3.64 este raportul.
florin83
poate ai rotile mai mici si iti arata mai mult pe bord, nu cred ca poti sa iei 110 cu a 2-a cu diferentialul ala..
Alfa
Pai am pe 15' asa ca,, cred ca iese din discutie!Nu e numai de ce vad pe vitezometru e ca se si simt lungi!Adica I si a II stau pana urca in 100 !Eu ma gandeam acum de cutie dar nush cum pot recunoaste ce rapoarte are cutia.
TiL
Rapoartele cutiei tale, sunt cam asa:

1st: 3.83
2nd: 2.20
3rd: 1.40
4th: 1.00
5th: 0.81

E posibil sa fie exact astea ca in principiu asta-i cutia care a fost pusa pe toate motoarele M20 la urs.

Daca ai diferential 3,64 , prinzi 110 intr-a doua undeva la peste 6000 rpm (~6300). Ma refer la viteza afisata de bord. Viteza reala depinde de marimea cauciucurilor. Daca ai 195/65 R15 eroarea afisajului e minima, aproape nula.
Daca ai 205/60R15 rotile sunt mai mici, deci bordul arata mai mult decat ai in realitate. ETC.
Alfa
merci frumos!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.