Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Angel Eyes ...PRET : 60 euro
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
scarface
Salut,

Vand Angel Eyes pentru aprope orice model BMW.

Culori Disponibile : alb neon , albastru , rosu , verde si portocaliu.

Pachetul contine 4 cercuri.

Optional se pot livra si numai 2 cercuri.

Pentru posesorii de E30 si E34 se ofera faruri clare cu angel eyes.Pretul va fi disponibil peste cateva zile.

Tel : 0726.814.840
scarface
pozele cu angel eyes nu am reusit sa le pun.Mai incerc
mertan
o intrebare.... rezista cercurile la caldura mare?
florin83
in primele 2 poze sunt niste faruri care costa ~300$/E.. alea le dai tu la 60? :eek:
scarface
@mertan te rog poti sa fi mai explicit???eu am puse pe masina si nu e nici o problema.

@florin83 am spus ca pentru faruri o sa am preturile in cateve zile dar oricum nu cred ca va fi chiar 300 cat ai zis tu.

Numai bine!!!!
florin83
QUOTE (scarface)
Pentru posesorii de E30 si E34 se ofera faruri clare cu angel eyes.Pretul va fi disponibil peste cateva zile.

sorry, n-am vazut partea asta biggrin.gif
mertan
cineva care face asha ceva mi-o zis ca ele trebuie sa reziste la emperaturi inalte. spre exemplu... cand a faza lunga, sau merg seara si ai farurirle non stop aprinse, cerculire se topesc(daca sunt dintr-un material :-& mai naspa...) asha mi-o zis ala. si e de la voi din bucuresti... face si stopuri smoked, albe rosii, le modifica pe alea originale. cred ca il stiti. are un urs hauriu. parca. avea un anunt pe 4tuning
akajohn
Si apropos, la oferta asta se da si sistemul de prindere? Tot dintr-o discutie cu un tip care punea asa ceva am inteles ca Poxipol se innegreste (de fapt se face mai maroniu) dupa ceva timp din cauza caldurii becurilor si din acest motiv in 2 luni (mai mult sau mai putin in functie de cat mergi cu becurile aprinse) o sa trebuiasca sa cureti si sa corectezi situatia...wink.gif
Darren
sunt pe led sau CCFL?
Sistemul de prindere care este?
La E36 unde vin pozitionate? in spatele sau in fatza sticlelor rotunde?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.