Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ITP on-line !!
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
bytzu
cum iti explici ca eu am facut in februarie ITPul pe bune, chiar la RAR Voluntari, si totusi nu figurez?
florin83
eu am facut la un service tot in voluntari, chiar pe 10.06.2006, cand a expirat vechiul itp si dupa cateva zile a aparut pe site
n3o
am si eu o intrebare este adevarat ...si sper sa nu vb prostii ca daca nu te prezinti in maxim de nush cate zile la ITP pur si simplu iti radiaza masina ? :paranoid:
florin83
da, ceva de genu asta.. + amenda de nustu cate zeci de milioane.
n3o
:dis: this is turning to shit ....
Robert
RCA on-line

In mod similar cu verificarea ITP on-line, exista un site prin care poti verifica daca un anumit autoturism are asigurarea obligatorie de raspundere civila (RCA) valida:

http://cedam.csa-isc.ro/

Trebuie sa introduceti numarul de inamtriculare (sau seria caroseriei), precum si data pentru care se solicita confirmarea existentei unei asigurari RCA valide.
316i
Ha! Mie mi-a expirat ITP-ul pe 25. biggrin.gif A se mentiona ca incepand cu data de 20 n-am mai mers cu masina, asa ca sa nu credeti ca sunt vreun outlaw. biggrin.gif
Chestia cu radiatul e mit urban.
florin83
nu chiar.. e noua lege care se zicea ca o sa intre in vigoare de pe 1 iulie..
n3o
mai sunt 2 zile :crybaby:
io'sŪ
CITAT(Robert @ Jun 29 2006, 09:00 AM) *
RCA on-line

In mod similar cu verificarea ITP on-line, exista un site prin care poti verifica daca un anumit autoturism are asigurarea obligatorie de raspundere civila (RCA) valida:

http://cedam.csa-isc.ro/

Trebuie sa introduceti numarul de inamtriculare (sau seria caroseriei), precum si data pentru care se solicita confirmarea existentei unei asigurari RCA valide.

hmm... nu figurez cu RCA dar eu il am in talon ca valabil.... huh.gif
florin83
e36-le apare, e30-ul nu apare
CRM112
mie mi-a venit o scrisoare d'aia in plic maro smile.gif ca nu am RCA si ca daca nu-l fac si apoi declar nu-mai stiu ce se intampla. Am oprit la un filtru intr-o noapte sa declar ca am smile.gif
io'sŪ
m-a asigurat butcky ca am, sa stau linistit, probabil s-a strecurat o greseala si nu a fost actualizat situl de cand am facut RCAul (18 ian 2008)
Sorin
daca o caut dupa numar nu o gaseste , iar dupa serie o gaseste
io'sŪ
CITAT(Sorin @ Feb 28 2008, 11:10 AM) *
daca o caut dupa numar nu o gaseste , iar dupa serie o gaseste

laugh.gif haa....ce ciudat, dupa serie a gasit-o

florin83
Conteaza si societatea de asigurare cred.
Am ambele asigurari facute cam in aceiasi perioada (una expira in mai, alta in iunie). La E36 e la omniasig si o gaseste, la E30 e la Asitrans si nu o gaseste.
TiL
Al meu e gasit, cel putin dupa numar. Asigurare facuta in vara la BCR Asigurari.
georgem
QUOTE (CRM112 @ Feb 28 2008, 08:36 AM) *
mie mi-a venit o scrisoare d'aia in plic maro smile.gif ca nu am RCA si ca daca nu-l fac si apoi declar nu-mai stiu ce se intampla. Am oprit la un filtru intr-o noapte sa declar ca am smile.gif

Audi-ul meu sta in garaj la parinti de prin noiembrie si nu i-am facut RCA incepand cu 2008. De ce sa platesc asigurarea daca nu circul cu masina? O sa-i fac in momentul in care o scot pe sosea din nou.
Clau
Daca veneati la mine sa va inchei politele RCA nu mai exista nici o problema tongue.gif
Fac la Ardaf, Unita si Omniasig si e totul ok. PLUS Casco la aproape toate companiile. Daca sunt doritori, vorbim pe privat!
Sorry daca m-am bagat aiurea biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.