Help - Search - Members - Calendar
Full Version: LIVE FOR SPEED !!
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
n3o
Vreau sa stiu si eu cati simpatizanti ai jocului Live for Speed avem aici p forum tongue.gif
pentru cei care nu stiu ce este si vor sa il incerce http://n3o.no-ip.biz/ sunt 2 fisiere unu este arhiva jocului
Jocul este un simulator de masini cu un feeling si un realism nemaintalnit
se poate vedea de la bordul masinii de la volan, iar controlul masinii cu volanul dk avetzi asa ceva prin casa este cel mai reusit de pana acum , jocului Life for Speed i-a fost accord premiul pentru cel mai bun sistem de jucat in retea si cel ma reusit simulator de pana acum.
Si mai vreau sa stiu cati ati vrea sa facem un joc p net tongue.gif
n3o
pentru cei care nu inteleg ceva , ce taste , cum se schimba ceva sa orice referitor la joc ma pot intreba pe mine.
Sorin
cel mai real joc posibil
volanul is a must
n3o
da cam da e nevoie de volan , dar eu joc cu mousele smile.gif
Viper05
Si volanul meu trage pe dreapta dar numai in life for speed

Dupa ce dezinstalez jocu merge bine :retard:
n3o
nu l-atzi setat voi bine , vedetzi k la wheel la axels are niste setari , recalibrate axis , si p urma facetzi niste ture maxime stanga dreapta si ii datzi calibration lock sa tina minte setarile
n3o
si eu am patit la fel cu setarile la volan la un prieten din pacate k eu nu detin unu sad.gif , dar i-am dat d cap ... dk totu e ok cu setarile si volanul are force feedback pot sa spun k este cel mai reusit simulator d masini ,simti orice miscare a masinii in volan si cand derapeaza .
florin83
eu il incercasem cu tastele si mouse-ul, dar nu prea ai cum sa joci asa..
Darren
QUOTE (jaffar)
eu am incercat cu tastele dar ... no chance smile.gif
iar volanul meu trage dreapta, asa ca nu prea m-am dat.

Ba merge perfect cu volanul tau tongue.gif
n3o
QUOTE (florin83)
eu il incercasem cu tastele si mouse-ul, dar nu prea ai cum sa joci asa..
cand t dau o tura de lfs sa vezi k mere tongue.gif
shantzu
hehe si ma jucam acum vreo luna :nod: dar mi-a cam pierit cheful biggrin.gif
n3o
pai hai sa facem o retea :unibrow:
florin83

iti dai seama ca nu o sa se miste asa bine. biggrin.gif
n3o
pey dc , jucam p un server ales dp net pe care are el cel mai mic ping
n3o
UP !! mey nu are curaj nimeni sa se dea o tura cu mene ?? sa facem o liniuta macar in joc :drool:
FiaGT
n3o...cum truda deblochez jocul???? please help me...si dupa aia jucam biggrin.gif...eu nu am numai versiunea demo...3 masini...si cateva trasee :crybaby:
imi place jocul...e sooper tare, mai ales k conduc masina cu mausul... smile.gif
n3o
trimite un PM cu id-ul tau de messenger si te ajut :cool:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.