Zom
May 11 2006, 06:15 AM
BMW va lansa doua modele MPV deoarece considera ca nu exista o concurenta puternica in varful acestui segment de automobile.
Compactul V3 va concura direct cu modelul B-Klasse al celor de la Mercedes iar luxosul V5 se va afla in competitie cu noua R-Klasse. Se asteapta ca modelul V3 sa fie lansat in 2008 urmand ca, un an mai tarziu, sa intre pe piata si V5.
Aceasta lansare va extinde si mai mult gama de automobile pe care BMW le ofera clientilor sai, gama din care fac parte modele 4x4, coupe-uri, hatchback-uri si binecunoscutele sedan-uri de lux.
Detaliile tehnice referitoare la cele doua modele sunt aproape necunoscute, analistii pietei auto intuind ca modelul V3 va imprumuta elemente de mecanica de la Seria 1 si suspensia de la X3. Masina va oferi spatiu pentru 5 persoane, locurile din spate avand posibilitatea de a se rabata pentru a oferi un spatiu de incarcare cat mai mare. De asemenea modelul V3 ar putea sa beneficieze de tehnologia stop-start si de motoare hibrid.
Sursa: Nextcar
Robert
May 11 2006, 07:03 AM
Beah!
Zom
May 11 2006, 07:07 AM
mda, se pare ca toti recurg in final la compromisuri pentru a atinge toate segmentele de piata. oricum , ca si in cazul compactelor de la mercedes, presupun ca pretul acestor "v" uri va depasi cu mult ceea ce reprezinta o astfel de masina.
seria 1 era, dupa parerea mea, un compromis suficient.
TiL
May 11 2006, 11:08 AM
Zici ca-i primul Reno Scenic, cu fata si roti de X3 :puke:
Vinti
May 12 2006, 03:45 AM
trebuie sa mai apara Ferrari duba si gata................daca nu o fi vreun proiect ceva
mihaidv
May 21 2006, 05:24 PM
drace! jalnic! seat altea de munchen! da' cu astfel de compromisuri ajunge bmw sa aiba cele mai mari vinzari si cele mai bune rezultate financiare din istorie. cred ca ne-am obisnuit cu X urile, ne-om obisnui si cu V urile, da' io sper sa revina la niste sedanuri FRUMOASE odata si odata!
alexandru_83
May 21 2006, 05:56 PM
Ce e hidosenia aia? :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.