Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Far pt urs
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
speed
Am reusit sa sparg un far la ursul meu..... Asa ca am nevoie de un far de urs fara lupa. Cine are unu si care e scorul????
speed
Farul e fara lupa (nu ursul) laugh.gif . Asta ca sa nu sariti la gatul meu.
florin83
faza lunga? am eu doua da sunt praf.. ti le arat si daca te ajuta cu ceva ti le dau..
speed
QUOTE (florin83)
faza lunga? am eu doua da sunt praf.. ti le arat si daca te ajuta cu ceva ti le dau..

Mie imi trebuie doar sticla de la ele. Te sun si stabilim o intalnire sa le vad.
speed
QUOTE (jaffar)
am eu vreo doua trei, pretul e cit te lasa inima smile.gif

O sa trec mai intai sa vad ce are Florin si daca nu rezolv nimik cu el atunci te caut pe tine. Multumesc.
n3o
sa inteleg k le-ai spart cand ai incercat sa iti pui ccfl-ul laugh.gif , vreau sa iti spun k arata super tare acum cu angel eyes-uri :eek: , si per-total acum pot sa spun k ai o masina incredibil de frumoasa smile.gif.
Gabi_323i
a dat una cu spatele in parcare mai exact si s-a oprit fix in farul lui asta dupa ce m-am chinuit eu sa le fac :finger:
Gabi_323i
unu/una a plecat de la fata locului
mertan
in acest caz... sanatate si virtuute... ash o patit un prete lo agatazat unu in parcare, la aripa spate si masina e alba si vad urat urme roshii. si acuma da din umeri. sio face sg.
speed
QUOTE (n3o)
sa inteleg k le-ai spart cand ai incercat sa iti pui ccfl-ul  :lol: , vreau sa iti spun k arata super tare acum cu angel eyes-uri  :eek: , si per-total acum pot sa spun k ai o masina incredibil de frumoasa smile.gif.

Merci de laude. :drink: Eu nu iti stiu masina ta, am putea vedea cateva poze?
uwe
am si eu un far....
e stingher....
n3o
sa fiu sincer de abia astept sa o vad si eu laugh.gif, sunt in stadiul sa fac rost de ea ... dar mai astept nitel sa vad ce legi mai dau astia ca tare as da o tura pana in ger dupa un pisicutz.
Gabi_323i
s-a rezolvat cu farul
speed
Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute.Am rezolvat problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.